Gå til sidens indhold
2021-AZU-Velkommen-Amaylah-Web-profil-200x200.jpg

Amaylah Zaka Ullah

Account Manager

Jeg startede i Conecto som studentermedhjælper i februar 2021. Som studentermedhjælper og del af Conecto Academy fik jeg mulighed for at prøve en bred palette af discipliner. Jeg har derfor både siddet med forskellige opgaver inden for salg og marketing, eksempelvis analyse, kundekontakt, dialog med samarbejdspartnere, eventplanlægning og marketingkommunikation.

 

I sommeren 2022 færdiggjorde jeg min kandidatgrad fra Roskilde Universitet i Kommunikation og Virksomhedsstudier. Forbindelsen mellem mit studie og mit arbejde hos Conecto er, at jeg generelt har en stor interesse for at forstå mennesker, skabe stærke relationer samt udføre analysearbejde relateret til dette.

 

Igennem min studietid har Conecto givet mig mulighed for at dykke ned i forskellige discipliner og det har forstærket min interesse for salg og analyse. Derfor er jeg glad for at jeg efter endt studie kan fortsætte min karriere hos Conecto som Account Manager!

 

Min nye rolle som Account Manager hos Conecto indebærer løbende opfølgning på kundeaftaler, så de altid er tilpasset kundens forretningsmæssige behov. Jeg kommer desuden til at fokusere primært på vores eksisterende kunder i forhold til nogle udvalgte fokusområder.

Jeg glæder mig til at kaste mig over de nye udfordringer og i den forbindelse være i dialog med vores kunder omkring med deres projekter og udfordringer! 

Mød familien