Lars Forup Frederiksen

Head of Support & Operations

profil af Lars Forup Frederiksen, head of support & operations

Relationer / Løsningsorienteret / Aktiv

Lars Forup Frederiksen er Head of Support & Operations i Conecto. At opbygge relationer og engagere sig i disse, er en naturlig del af Lars’ dna, ligesom at udvide horisonten omkring kundernes forretning og strategi. Det styrker partnerskabet og resulterer i en mere effektiv udnyttelse af IT-budgettet.

Lars går meget op i, at alle gør sig umage i, hvad vi foretager os. Det betyder, at vi har en høj faglig stolthed og tager ansvar i vores leverancer. Skulle det ske, at der opstår en utilsigtet hændelse, som kræver hurtig handling, har Lars’ team den naturlige sense of urgency, der skal til, for få dette afhjulpet.

”Jeg er meget aktiv i min fritid og lægger stor vægt på at være sammen med min familie og venner. Udover de to ugentlige badmintons træningspas og de lange daglige gåture med Gilbert, er der næsten altid et projekt i gang i huset, i sommerhuset eller i et motoriseret køretøj. Derudover prioriterer jeg skiferier i alperne, trackdays på Nordsløjfen og sommerens festivaler og koncerter.”