Conecto Academy

Gensidig læring og vidensudveksling med de studerende

Nogle af Conectos studernede, som er færdige med studierne

Pre-graduate program til fordel for studerende og Conecto

Vores pre-graduate programme, Conecto Academy arbejder ud fra den overordnede tankegang ’Hvad kan du lære os?’ Denne tankegang fokuserer på den enkelte akademists kompetencer med formålet om, at disse skal skabe mere værdi for Conecto både på et forretningsmæssigt og kulturelt niveau. De studerende bidrager med nye perspektiver til Conecto på baggrund af deres faglige indsigter og kompetencer. 

Akademisterne varetager individuelle faste arbejdsopgaver, men er samtidig en del af Conecto Academy, som har til formål at skabe rum for nytænkning, vidensdeling og effektivt udnytter hinandens forskellige kompetencer til at få det mest optimale ud af hver medarbejder i akademiet.  

Pre-graduate programmet er et uddannelsesforløb målrettet mod at tilføre et nyt akademisk lag primært til vores Professionel Services afdeling – men også andre afdelinger, og består af Associate Consultants, der også er en del af Conecto Academy. Målet er at uddannelsesforløbet skal være med til at støttet med nye perspektiver og gensidig læring mellem Conectos studerende – Associates – og IT-konsulenter og andre medarbejdere i Conecto.  

medarbejderprofilbillede af Josefine Havn Madsen, student assistant i marketing

Josefine Havn Madsen, Student Assistent, Marketing 

“Conecto Academy skaber en tryghed for mig, da jeg har mulighed for at stille spørgsmål og sparre med nogle, der selv kender min situation. Det har helt klart gjort, at min hverdag er blevet nemmere og mere overskuelig, fordi jeg har nogle at hente råd fra, når det kommer til at navigere rundt i en hverdag med både skole og arbejde.” 

Mikkel Damgaard Laybourn, IT-supporter

“Som nyere medlem, forstiller jeg mig, at jeg vil bruge Conecto Academy til eksempelvis at kunne sparre med folk uden for ens afdeling. Særligt, hvis man har brug for noget viden, som man ikke selv har, men som der måske er andre der har, så man kan føle sig mere tryg ved at spørge om hjælp, da man står I den samme situation.

medarbejderprofilbillede af Mikkel Damgaard Laybourn
medarbejderprofilbillede af Sebastian Rasmussen

Sebastian Rasmussen, Consultant, CTO office – tidligere Associate Consultant

”Jeg fik i Conecto Academy muligheden for at skabe mit eget fuldtidsarbejde efter endt studiet. Som Associate Consultant fik jeg en udviklingsplan, var med på kundeprojekter samt stod i spidsen for interne udviklingsprojekter i Conecto. Jeg var dermed selv med til at udvikle mit eget drømmejob, hvilket har været fantastisk at få muligheden for.” 

Patrick Appelgreen Biel, IT-supporter – tidligere akademist

“Jeg tror, da jeg som nyere akademist i Conecto, at Conecto Academy hjalp mig med til hele min forståelse af arbejdsgangene, projekterne og hvordan virksomheden hænger sammen i forhold til at udføre vigtige opgaver og skabe et produkt. Og så også til at danne mig et professionelt netværk med flere studerende også fra andre studieretninger.

Medarbejderprofilbillede af Patrick Appelgreen Biel
Medarbejderprofilbillede af Amaylah Zaka Ullah, Account Manager

Amaylah Zaka Ullah, Account Manager – tidligere studentermedhjælper

”Som studentermedhjælper i Conecto har arbejdskulturen været min største motivationsfaktor. Det er supermotiverende, at der er så meget frihed under ansvar, så der både har været plads til at komme med nye inputs og ideer, og samtidigt få lov til at eksekvere på dem med opbakning fra ledelsens side af. Derudover sætter jeg stor pris på samarbejdet, hvor der på trods af en travl hverdag ses en stor villighed til at hjælpe hinanden og spille hinanden til det bedre, så vi i fællesskab kan præstere på den bedst mulige måde.” 

Artikel: Fra studiejob som Associate Consultant til fuldstidsansat 

“I foråret 2021 var jeg ansat som en af to studentermedhjælpere i Conecto. Vi havde dengang hørt lidt rygter om, at ledelsen vil satse mere på unge studerende og dermed lave et akademi. Kort efter, at vi havde hørt om dette, kaldte min kollega og jeg vores direktør ind til et møde, hvor vi forklarede vores ide:  hvis man skulle lave et akademi, så skulle det gøres sammen med os de studerende!”, fortæller Sebastian Rasmussen, Consultant i CTO-office.

”I Conecto ønsker vi først og fremmest at tage ansvar. Derfor er det vigtigt for os, at vi igennem Conecto Academy kan være med til at udvikle fremtidens IT-specialister, der kan skabe konkret værdi for vores kunder. Det er samtidigt en kæmpe fornøjelse at se hvordan vores kandidater i Conecto Academy, er med til at både udfordre og udvikle Conecto i et forrygende tempo.”

Tobias Nawrocki, Administrerende direktør, Conecto

 

Hør mere om vores Conecto Academy

Vores Pre-Graduate Programme, som vi kalder Conecto Academy, har til formål om at sikre de studerende i Conecto et fællesskab, indflydelse og karriereudvikling i Conecto. Hør Sebastian Rasmussen, Consultant i CTO-office, fortælle mere om vores akademi og hvilken værdi det skaber.