Karriere

Bliv en del af familien Conecto

Medarbejdere hos Conecto

Er du den oprigtige og ordentlige, men samtidig uformelle type? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Conecto bliver du en del af en vaskeægte it-familie, hvor vi med et oprigtigt fokus på vores kunders visioner og praktiske hverdag skaber meningsfulde it-løsninger. Det lykkes vi med, fordi vi på tværs af hele Conecto-huset brænder for det, vi laver. Og med vores positive tilgang har vi fokus på, at det både skal være attraktivt at samarbejde med os og være en del af vores team.

Når du starter hos os, bliver du taget godt imod, så du hurtigt føler dig som en del af familien. Uanset om du arbejder som it-arkitekt, konsulent, koordinator eller er en af vores studerende, vil du opleve en uformel tone og et stærkt sammenhold i hele huset – på tværs af afdelinger, funktioner og interesser. Og som om det ikke var nok, så er vi et hus, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Bliv en del af vores familie

Conecto er en virksomhed i udvikling, og derfor udvider vi løbende vores familie. Har du spørgsmål til dine muligheder hos Conecto, så kontakt os gerne på job@conecto.dk. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.