Karriere

Bliv en del af familien Conecto

Medarbejdere hos Conecto

Er du den oprigtige og ordentlige, men samtidig uformelle type? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Conecto bliver du en del af en vaskeægte it-familie, hvor vi med et oprigtigt fokus på vores kunders visioner og praktiske hverdag skaber meningsfulde it-løsninger. Det lykkes vi med, fordi vi på tværs af hele Conecto-huset brænder for det, vi laver. Og med vores positive tilgang har vi fokus på, at det både skal være attraktivt at samarbejde med os og være en del af vores team.

Når du starter hos os, bliver du taget godt imod, så du hurtigt føler dig som en del af familien. Uanset om du arbejder som it-arkitekt, konsulent, koordinator eller er en af vores studerende, vil du opleve en uformel tone og et stærkt sammenhold i hele huset – på tværs af afdelinger, funktioner og interesser. Og som om det ikke var nok, så er vi et hus, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Bliv en del af vores familie

Conecto er en virksomhed i udvikling, og derfor udvider vi løbende vores familie. Har du spørgsmål til dine muligheder hos Conecto, så kontakt os gerne på job@conecto.dk. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Hvordan er det at være konsulent i Conecto?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i Conecto – og mere specifikt, som konsulent? Vi har stillet vores kollega, Ulrik Stub, som er Lead Architect i Conecto, en række spørgsmål om konsulentrollen og som medarbejder i Conecto.

Mindfulness – for en bedre hverdag både på arbejde og hjemme

I Conecto ved vi, at velvære og sundhed ikke kun drejer sig om fysisk motion. Vi har rygende travlt med en masse spændende og udfordrende opgaver, hvilket gør hverdagen sjov og varierende. Vi ved dog også, at dette kan lægge et stort arbejdspres på den enkelte medarbejder. Derfor arbejder vi også med mindfulness.

Holdet bag vores mindfulness-projekt - Julie Bengtsson og Sandra Tranbjerg
Nogle af Conectos studernede, som er færdige med studierne

Conecto Academy

Gensidig læring og vidensudveksling er nøgleordene for vores pre-graduate programmeConecto Academy. Ud fra den overordnede tankegang ’Hvad kan du lære os?’ er målet med Conecto Academy at dels at give de studerende et indblik i hvordan det er at arbejde i Conecto eksempelvis som konsulent og dels få nye faglige perspektiver på baggrund af de studerendes faglige indsigter og kompetencer.