Gå til sidens indhold

Tynde klienter EPOC

Har I svært ved at gennemskue eller få overblik over, hvilken strategi I skal gå efter i forbindelse med tykke eller tynde klienter? Hvad med at puste liv i ældre hardware? Vores oplevelse af dette marked over de sidste par år er, at det kan være svært at vælge og endnu sværere at få det rette overblik

Udfordring

Har I svært ved at gennemskue eller få overblik over, hvilken strategi I skal gå efter i forbindelse med tykke eller tynde klienter? Hvad med at puste liv i ældre hardware? Vores oplevelse af dette marked over de sidste par år er, at det kan være svært at vælge og endnu sværere at få det rette overblik, således at man kan have en mere pragmatisk tilgang til valg og strategi. Faktum er, at det nok sjældent er en enten/eller-snak, men mere en både/og. En ting som ofte mangler i virksomheders snak om valg er, at man sætter sig ind i, hvad brugerne egentlig har brug for på de enkelte arbejdspladser og i specifikke situationer. De som beskæftiger sig med den daglige forretning kan godt have en mening om, hvad der vil være bedst, men der kan forekomme brugsmønstre og afhængigheder, som ikke er kommet frem i lyset, hvis man ikke går rundt blandt brugerne.  

Leverandører

Forsøger man at hente hjælp fra leverandører af tynde klienter, bliver man ofte fyldt med diverse buzzwords som eksempelvis HDX ready, power usage og simpel administration. Dog er dette ofte et skønmaleri, der bliver tegnet meget indsnævret, hvor helhedsbilledet ikke inddrages. De fleste tynde klienter bruger betydeligt mindre strøm end ’gamle’ desktop-PC’er. Men for at drive en tynd klient, skal du have en større serverpark i kælderen, som ikke kører nogen form for strømsparer-mode. I tillæg til dette vil de gerne levere diverse konkurrentsammen-ligninger, som kun designes til at få egne budskaber frem. Et andet og meget vigtigt aspekt, som ikke kommer frem i en traditionel leverandørsnak, er muligheden for at separere tynd klient-hardware og OS. Med andre ord at vælge en tynd klient OS- platform, der kan installeres på ældre og nye hardware.

Tanken

Conecto kan hjælpe jer i dette valg, når man ønsker at se på tynd klient-hardware og OS via vores Enablement POC. Vi hjælper med at få lavet en solid kravspecifikation, som tager udgangspunkt i jeres virksomhed og i brugernes behov nu og de næste fem år frem (som f.eks. hurtig boots, Jabra Wmx, HDX og VDI-support).

I vores EPOC udfører vi en grundig behovsanalyse, hvorefter kravene skal prioriteres. Herefter kommer fasen, hvor man ser på mulige leverandører samt modeller, som skal opsættes til POC-testen.

Kom godt i gang
En tynd klient/OS EPOC består af:

  • En workflow-analyse af brugernes hverdag
  • Gennemgang af forventninger og mål og udarbejdelse af kravspecifikation
  • Opsætning af op til tre enheder/OS
  • Hjælp til opsætning af test-miljø
  • Udarbejdelse af tests og vurderingsskema
  • Afsluttende møde og evaluering
  • Tre dages opsætning og EPOC-test 

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Thomas Lehmann
Thomas Lehmann

Kontakt Thomas Lehmann for at høre mere på +45 4045 2470

Kontakt