Gå til sidens indhold

Network Health Check

Med et Conecto Network Health Check får I gennemgået jeres arkitektur fra A-Z, og vi verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt. Alle komponenter i løsningen gennemgås; herunder switche, routers, firewalls og Wifi-Controllers.

Udfordring

”Netværket er årsagen til de fleste af vores udfordringer. Det virker komplekst, og der er ofte problemer, vi ikke kan finde årsagen til.”

Alt for ofte udføres ændringer, tilføjelser, udskiftninger, patchninger og andre opgaver på netværket i en hektisk hverdag, hvor dokumentation og overblik forbliver et mysterium. Dette medfører en længere fejlsøgning og et ultimativt brud på de sikkerhedspolitikker, som man ellers arbejder efter.

Løsning

Med et Conecto Network Health Check får I gennemgået jeres arkitektur fra A-Z, og vi verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt. Alle komponenter i løsningen gennemgås; herunder switche, routers, firewalls og Wifi-Controllers.

Resultat

Der udarbejdes en rapport, som beskriver forbedringsmuligheder og indsatsområder med henblik på at klarlægge netværkets sundhed. Alle opgaver prioriteres og estimeres således, at der er det bedst mulige beslutningsgrundlag for hvilke forbedringer, der skal til, og hvad man fremover kan forvente af investeringer og forestående opgaver.

Kom godt i gang

En typisk opgaveløsning består af:

  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor vi interviewer relevante personer og indsamler data fra de relevante komponenter
  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor områderne gennemgås og evalueres
  • En dags rapportskrivning og estimering af eventuelle yderligere opgaver
  • Rapportfremlæggelse ved afsluttende møde

Kontakt Conecto på +45 33363738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre produkter og koncepter

Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

Endpoint protection

Hackere skaber avanceret malware, der kan undgå selv nogle af de bedste værktøjer, som f.eks. antivirus og intrusion prevention systems (IPS). Da truslerne kontinuerligt bliver mere og mere sofistikerede, er virksomhedens sikkerhedspraksis nødt til at følge med. Cisco Umbrella og Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints giver tilsammen et stærkt forsvar.

Cisco Meraki Cloud Managed Wireless

Meraki fra verdens førende netværksproducent, Cisco, sætter dagsordenen for, hvordan og hvor simpelt man kan bygge en trådløs infrastruktur, som på samme tid er bundsolid og sikker. Cisco Meraki Cloud Managed Wireless er en simpel, innovativ og sikker løsning.