Gå til sidens indhold

NetScaler Managed Service

Hos os får I ikke blot en standardvare på NetScaler-drift. Vi tilbyder en model, hvor jeres unikke løsning bliver håndteret, vedligeholdt og optimeret baseret på de ønsker og krav, som I har. Vi driver NetScaleren, mens I trygt kan koncentrere jer om at drive forretningsudviklingen.

Proaktiv håndtering af Citrix NetScaler

Behovet og kendskabet til dataflowet mellem bruger og backend stiger stødt. Med andre ord kræver det i dag en høj indsigt på netværksniveau at kunne opfylde kravene om performancestabilitet og sikkerhed. Citrix NetScaler kan derfor anvendes som adgangspunkt for brugerne, når de skal tilgå data eller benytte sig af eksterne services. 

En proaktiv håndtering af Citrix NetScaler giver følgende fordele: 

  • Ekspertkompetencer på Citrix NetScaler
  • Sikker og stabil drift
  • Frigørelse af ressourcer

Den værdi, som NetScaleren bibringer virksom-heden, skal gerne afspejles i den måde, som den håndteres på. Og her betyder kendskabet til produktet og virksomhedens udvikling absolut alt, hvis I vil have det optimale ud af løsningen. Derfor tilbyder Conecto et samarbejde med jer, hvor vi driver NetScaleren, mens I trygt kan koncentrere jer om at drive forretningsudviklingen.

Skræddersyet løsning

Hos os får I ikke blot en standardvare på NetScaler-drift. Vi tilbyder en model, hvor jeres unikke løsning bliver håndteret, vedligeholdt og optimeret base-ret på de ønsker og krav, som I har. Vi anvender en fast metodik, som sikrer, at servicen opfylder kravet om optimal performance samt stabil og sikker drift.  

’Conecto Managed Netscaler – Basic’ er grundlaget for vores samarbejde

- og her er følgende ydelser inkluderet:

  • Patchning, overvågning og backup
  • Proaktiv sikkerhedsvurdering
  • ITSM-håndtering (Changes, Incidents og Requests)
  • Rapportering og arkitekturrådgivning
  • Beredskabsaftale
  • Fast kendt økonomi og licensbehov / forbrug                   

Mange af de features, som i dag anvendes af NetScaleren, anses som værende standard. Blandt andet Load Balancing og Content switching. Spørger I os, er det vigtigste ikke den enkelte feature, men derimod at implementere den rigtige løsning. Derfor er arkitekturdialogen ekstremt essentiel, når vi har et fælles ansvar om at levere den bedst mulige brugeroplevelse – og dermed den bedste løsning. Vores teknologieksperter og arkitekter vil således være fast tilknyttet jeres service. De fungerer samtidig som garanter for, at de krav, der stilles, også bliver indfriet.

’Conecto Managed NetScaler – Advanced’

Ønsker I en mere dybdegående serviceløsning, til-byder vi konceptet ’Conecto Managed NetScaler – Advanced’. Her leverer vi den samlede Citrix NetScaler-løsning i form af alle steps; lige fra eta-blering og licensering til enabling af avancerede features. Der kan f.eks. etableres en service, som indeholder onsite-dage, licenser, features som Rewrite & respond, Web Caching, Application fire-wall, AAA (ADFS, SAML, LDAP, 2-Factor m.m. 

Alt dette i en tilpasset form, så der er det perfekte match i forhold til forventninger og SLA'er.

Kontakt Conecto på +45 33363738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre produkter og koncepter

Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

×
Danny Als-Jensen
Danny Als-Jensen

Kontakt Danny Als-Jensen for at høre mere på +45 7026 2777

Kontakt