Gå til sidens indhold

Endpoint protection

Er din virksomhed tilstrækkeligt beskyttet mod trusler og ondsindede data?

Sikkerhedsbrud sker hver eneste dag

Hackere skaber avanceret malware, der kan undgå selv nogle af de bedste værktøjer, som f.eks. antivirus og intrusion prevention systems (IPS). Disse værktøjer inspicerer trafikken på vej ind i dit netværk, men de vil aldrig 100 % kunne opfange alle de trusler, der forsøger at infiltrere organisationen. De giver ofte et ringe indblik i truslernes aktivitet, når malwaren er igennem forreste linje, som f.eks. din firewall. Dette kan således gøre det svært at opdage malwaren i tide, før det allerede har forårsaget skade.

Det er altså ikke længere et spørgsmål om hvis du vil blive udsat for malware, men snarere hvornår. Det kan sågar være, at du allerede er blevet angrebet uden at vide det. Se bare på tallene:

Sådan beskytter I jer bedst muligt

Da truslerne kontinuerligt bliver mere og mere sofistikerede, er virksomhedens sikkerhedspraksis nødt til at følge med.

I stedet for den traditionelle måde at anskue IT-sikkerhed, bør virksomhedernes tilgang i stedet være opdelt i lag: før, under og efter et angreb. Cisco Umbrella og Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints giver tilsammen et stærkt forsvar.

PRØV CISCO UMBRELLA GRATIS I 14 DAGE HER. 

Cisco Umbrella
– stopper trusler inden de når dit netværk
Cisco Umbrella er en Cloud-baseret sikkerhedsplatform, der giver dig synlighed og sikkerhed både på og uden for virksomhedens netværk. Cisco Umbrella kan installeres på få minutter og fungerer som den første forsvarsmekanisme mod trusler på internettet, uanset om brugerne er inden for eller uden for virksomhedens netværk. Umbrella giver sikkerhed i DNS- og IP-lagene, hvilket sikrer synlighed og beskyttelse, og det forhindrer malware-, phishing- og command & control-tilbagekald fra kompromitterende systemer. Umbrella har således evnen til at blokere trusler, inden de overhovedet når netværket eller klienterne. Med Umbrella kan du med andre ord få:

  • ‘first line of defense’ mod trusler
  • synlighed og beskyttelse overalt

Cisco AMP for Endpoints
– opdager, analyserer, blokerer og fjerner avanceret malware

Cisco AMP for Endpoints giver beskyttelse mod kendte malware-trusler og bruger løbende analyse og tilbagevendende sikkerhed til at registrere malware. Det spotter hermed hurtigt skadelig adfærd. AMP er en sikker-hedsløsning, der adresserer hele livscyklussen for det avancerede malware-problem. Det kan ikke kun forhindre malwaren i at trænge ind, men det giver jer også synlighed, kontekst og kontrol, så I hurtigt kan opdage og afhjælpe trusler. Cisco AMP beskytter virksomheden før, under og efter et angreb. Med andre ord er I beskyttet hele vejen rundt:

Kombiner Umbrella og AMP og slip af med trusler og ondsindede data

Ved at arbejde på forskellige – men komplementerende – lag, forhindrer Umbrella forbindelsen til ondsindede og skadelige destinationer og command & control- tilbagekald på DNS og IP, mens AMP opererer på filniveau for at forhindre og forebygge den oprindelige malware-udførelse og løbende spore ændringer. Tilsammen vil disse to løsninger hjælpe din virksomhed med at beskytte sig mod trusler, både på e-mail, web samt andre mere sofistikerede teknikker.

Umbrella arbejder således i harmoni med AMP for at forhindre, opdage og reagere på angreb, inden der er forekommet skade. Sammen blokerer Umbrella og AMP millioner af ondsindede URL'er for at stoppe skader før et angreb.

Ved at kombinere AMP og Umbrella får du:

 

Du kan derfor forenkle dit eksisterende sikkerhedsmiljø betydeligt med Umbrella og AMP.

Så vil du have synlighed, kontrol og sikkerhed for at overvinde avancerede angreb?

- Så kontakt Conecto på +45 3336 3738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre produkter og koncepter

Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

×
Jacob Elkjær
Jacob Elkjær

Kontakt Jacob Elkjær for at høre mere på +45 2118 0378

Kontakt