Gå til sidens indhold

Conecto Site Survey

Med Conecto Site Survey får du et tilgængeligt, stabilt og hurtigt trådløst netværk. Skal vi tage et kig på jeres trådløse netværk?

Tilgængeligt, stabilt & hurtigt trådløst netværk

Uanset om I lige har købt nyt trådløst netværk eller påtænker at gøre det, om I lige har flyttet firmaadresse, har fået nye naboer, installeret nye tyverialarmer eller andet udstyr, som enten bruger eller støjer på det trådløse netværk, så er der en risiko for at jeres trådløse netværk lider nød.

Det der typisk sker er, at medarbejdere ikke kan forbinde sig til virksomhedens kendte trådløse netværk, og at de alt for ofte mister forbindelsen eller oplever at hastigheden er meget svingende og/eller langsom.

Med flere og flere medier, der præsenterer både fagligt indhold, reklamer, videoer og lignende, stiller det markant større krav til båndbredden, som leveres via det trådløse netværk. Derudover har mange medarbejdere i virksomheden ikke bare én enhed, men derimod flere, som forbindes til det trådløse netværk.

Hvert trådløse Access Point har en øvre grænse for antal af samtidige enheder, da båndbredden deles mellem de enheder, som er tilsluttet det enkelte Access Point. Det er altså vigtigt med et godt design og at kende brugeradfærden; og her tænkes ikke kun på, hvad er sker på enheden, men også på hvordan brugerne fysisk bevæger sig og dermed hvilke Access Points, som bruges.

Conecto har markedets mest avancerede måleudstyr til at foretage tjek af jeres trådløse netværk. Vi har desuden mange års erfaring med brugeradfærd – både fysisk og digitalt – og sidst, men ikke mindst, er vi netværkseksperter.

 

Så skal vi tage et kig på jeres trådløse netværk?

Andre produkter og koncepter

Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check

Med et Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt