Gå til sidens indhold

Har du en sikkerhedsstandard for jeres Microsoft 365-miljø?

Få hjælp til at konfigurere og indstille en Security Baseline, der passer til jeres ønsker og undgå overraskelser.

Alle Microsoft 365-miljøer tilbyder en kompleks blanding af information, funktionalitet og identiteter. Det er en løsning, hvor oplysninger let kan oprettes, deles, gemmes og (hvis de er korrekt konfigureret) administreres og bruges. Microsoft tilbyder mange muligheder for at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af disse oplysninger.

Men tag ikke fejl: det er stadig dit ansvar som kunde at bruge disse muligheder og vælge hvilken sikkerhed, der skal gælde for din organisation. Dette er kendt som ”modellen for delt ansvar”. Det er derfor afgørende for sikkerheden af din organisations data, at du forholder dig aktivt til en sikkerhedsstandard.

Konfiguration af en Microsoft M365 Security Baseline

Når vi i Conecto arbejder med vores M365 kunder anbefaler vi altid, at vi sammen udarbejder en security baseline for M365. Der er mange muligheder, der kan bruges med det samme og hvor der ikke er behov for yderligere licenser.
Det konkrete valg afhænger naturligvis af jeres ønsker og behov ift. sikkerhed. Vi gennemgår syv områder, du bør tage stilling til for at beskytte dem:

  • Audit og logging
  • Identiteter: Hvem har adgang til miljøet, og hvilken tilladelse har de?
  • Administration af devices: Managed eller un-managed konfiguration af sikkerhed.
  • Defender konfiguration
  • Mail: Sikring af mail data
  • Application: Sikring af M365 apps
  • Data og lagring: Datastyring og informationsbeskyttelse.

Hvert område har sikkerheds- og konfigurationsindstillinger og foranstaltninger, der sigter mod at gøre miljøet mere sikkert. Nogle af dem er tilgængelige i alle licenser, andre kræver yderligere licenser. På samme måde er nogle indstillinger tilstrækkelige, mens andre skal tilpasses, så de afspejler jeres situation.

Conecto Security Baseline 1 dags workshop

For at hjælpe dig med at afdække din virksomheds konkrete behov ift. en security baseline, tilbyder vi en workshop. Her gennemgår vi de ovennævnte punkter med udgangspunkt i den M365 version, du har i dag, og holder det op imod jeres behov og ønsker for miljøet.

Efter workshoppen udarbejder vi en kort rapport, som beskriver jeres behov og ønsker, og hvorledes vi ser disse implementeret både med hensyn til projektøkonomi, tidsramme og evt pris på en anden version af M365, hvis der er behov for det.

Løbende M365 sikkerhedsaudit

Når jeres security baseline er på plads, tilbyder Conecto en service der løbende tjekker miljøet op imod jeres egen baseline og Microsoft M356 Secure Score. Således kan du altid være sikker på at jeres baseline bliver overholdt og hvis der opstår fravigelser, at disse er kendte og valideret.

Kom godt i gang

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Jan G. Werenfeldt
Jan G. Werenfeldt

Kontakt Jan G. Werenfeldt for at høre mere på +45 2025 0108

Kontakt