Gå til sidens indhold

Conecto Microsoft Business Premium

Hvad omfatter din Microsoft Business Premium licens egentlig?

 

Microsoft Business Premium er designet specifikt til virksomheder med 1-300 medarbejdere – det vil sige langt størstedelen af danske virksomheder. I mødet med danske virksomheder, støder vi ofte ofte på at mange f.eks. køber M365 Enterprise E3 licenser i uvidenhed om, at Microsoft Business Premium pakken giver dem en lang række ekstra funktioner, fordele og øget sikkerhed.

Med Microsoft 365 Business Premium får du de bedste Office-apps og samtidig får du effektive cloudtjenester med omfattende sikkerhed, der hjælper med at beskytte din virksomhed mod avancerede cybertrusler.

 

Microsoft Business Premium gør dit Microsoft miljø sikkert

Foruden den attraktive pris på Microsoft Business Premium, får du en væsentligt øget sikkerhed i dit Microsoft miljø, da pakken indeholder både Intune, Microsoft Defender, Azure Information Protection, Azure Active Directory Premium P1 og Azure Virtual Desktop.

Disse tjenester giver dig mulighed for bl.a. at lave multi-factor authentication, kryptere følsomme mails, sikre dig mod kopiering af virksomhedsoplysninger og administrere devices med adgang til virksomhedsinformationer.

Disse sikkerhedsforanstaltninger ligger alle i tråd med det vi, i Conecto, kalder Security Baseline, som er en sikkerhedsstandard for Microsoft 365-miljøer. Her arbejder vi sammen med jer om at sikre jeres Microsoft 365-miljø med særligt fokus på:

  • Identiteter: Hvem har adgang til miljøet, og hvilken tilladelse har de?
  • Informationer: Datastyring og informationsbeskyttelse.
  • Adgangen til applikationer vha. devices:
    OneDrive-synkronisering og brugen af Office-apps på iOS og Android?
  • Aministration af devices: Managed eller un-managed og hvordan er sikkerheden omkring dem?

Vi hjælper jer med at finde ud af, hvad der kan betale sig

Hos Conecto hjælper vi jer med at finde ud af, hvordan jeres licenssammensætning skal være, så I får det optimale ud af jeres Microsoft 365-miljø – både hvad angår funktionaliteter, sikkerhed og pris.

Selvom I umiddelbart måtte tænke, at Microsoft Business Premium ikke er relevant for jer, fordi I har mere end 300 brugere, kan det alligevel godt være aktuelt. Vi kan hjælpe jer med at segmentere jeres brugere, så alle har de værktøjer og funktioner, de har brug for, men at I samtidig ikke overlicenserer brugere og dermed betaler for meget.

Eksempel på licens-segmentering

Virksomhed X er en tøjkæde med 400 ansatte og man har derfor valgt at købe M365 Enterprise E3 licenser til alle medarbejdere. Efter en segment-analyse med Conecto kommer man frem til at 230 af de 400 medarbejdere er ”front-arbejdere” som står i butikker, på lager og bringer varer ud. De resterende 170 medarbejdere arbejder på kontoret.

Conecto råder virksomheden til at købe M365 Frontline F3 licenser til alle frontarbejdere og købe Microsoft Business Premium til de administrative medarbejdere. Regnestykket og besparelsen kan du se nedenfor:

Før analysen med Conecto:
Alle 400 ansatte har M365 Enterprise E3 licenser
Månedlig pris pr. bruger: 263,60 kr.
Årlig pris: 1.265.280 kr.

Efter analysen med Conecto:
230 frontarbejdere konverterer til M365 Frontline F3
Månedlig pris pr. bruger: 50,30 kr.
Årlig pris: 138.828 kr.

170 administrative medarbejdere konverterer til Microsoft Business Premium
Månedlig pris pr. bruger: 138,50 kr.
Årlig pris: 282.540 kr.

Årlig besparelse: 843.912 kr.

Foruden den store besparelse vil de administrative medarbejdere i ovenstående eksempel få flere funktioner og virksomheden vil kunne opnå et langt højere sikkerheds-niveau uden yderligere omkostninger.

Dette er et forenklet eksempel, men faktum er, at vi oftere end man skulle ønske sig, støder på denne slags eksempler. Vi tilbyder derfor at analysere jeres miljø og vejlede jer, så I ved, at I får det optimale ud af jeres licenser og betaler mindst muligt for dem.

Apps, der følger med i Microsoft Business Premium:

Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, Sharepoint, Microsoft Teams, Exchange, Publisher (til PC), Access (til PC), Intune, Microsoft Defender, Azure Information Protection, Azure Active Directory Premium P1, Azure Virtual Desktop.

 

 

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Jan G. Werenfeldt
Jan G. Werenfeldt

Kontakt Jan G. Werenfeldt for at høre mere på +45 2025 0108

Kontakt