Gå til sidens indhold

Få styr på dine brugeres adgang og identitets livscyklus!

Conecto's Identity & Access Manangement Foundation hjælper dig med at administrere adgange og holde styr på dine brugeres identitets livscyklus! 

I de fleste virksomheder ligger opgaven med at oprette nye medarbejdere og tildele dem de relevante adgange hos IT-afdelingen, som en manuel proces. Antallet af systemer og applikationer, som medarbejderen skal have adgang til, både i cloud og on-prem, er vokset ekstremt de senere år, og det tager derfor ofte lang tid at få de nye medarbejdere på plads med de rette adgange. Derfor tildeles adgange ofte ved at kopiere en lignende medarbejders rettigheder. Skifter medarbejderen afdeling eller rolle, tilføjes der ofte bare ekstra rettigheder uden nødvendigvis at revurdere de eksisterende adgange.

Dermed risikerer virksomhederne, at deres data, systemer og applikationer er frit tilgængelige for dels alt for mange medarbejdere samt medarbejdere, der ikke burde have adgang. I bedste fald er det uheldigt med for brede rettigheder, og i værste fald er det problematisk i forhold til audits, compliance og interne sikkerhedspolitikker.

Conecto IAM Foundation hjælper dig med at:

  • Frigøre tid for IT-afdelingen ved at implementere automatisk oprettelse & nedlæggelse af AD-brugere
  • Opnå markant øget sikkerhed ved processtyret og automatisk rolle tildeling
  • Spare penge ved at virksomhedens ledere selv administrerer roller og flytter medarbejder rundt mellem afdelingerne

Conecto Identity and Access Management (IAM) Foundation giver dig og din virksomhed en central styring af, hvilke systemer og applikationer dine medarbejdere skal have og har adgang til, samt at sikre at fratrådte medarbejderes adgange fjernes.
Vi automatiserer oprettelsen af de enkelte brugere, f.eks. via jeres HR- eller lønsystem, samt tildelingen af relevante rettigheder til brugerne. Derudover sørger vi også for at automatisere at rettigheder tilrettes når medarbejdere får nye ansvarsområder eller fjernes hvis de fratræder deres stilling i virksomheden. Vi sikrer at brugeroplevelsen er i centrum, og at det samtidigt er enkelt og overskueligt for IT-afdelingen at implementere og styre adgange.

 

Kom godt i gang

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Thomas Lehmann
Thomas Lehmann

Kontakt Thomas Lehmann for at høre mere på +45 4045 2470

Kontakt