Gå til sidens indhold

Conecto Citrix Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået for at identificere de udfordringer, fejl og optimeringsmuligheder, der måtte være.

Udfordring

Til Conecto’s 24/7- og 9/5-kunder tilbyder vi dette årlige Health Check med 50 % rabat, hvor Citrix-platformen gennemgås fra A-Z. Citrix NetScaler, Storefront samt netværk analyseres også.
Der kommer løbende nye Best Practices, versioner, fixes samt tips og tricks. Disse danner grundlaget for en stabil drift. Et Citrix- og Netværks-Health Check gennemgår arkitekturen og verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt.


Løsning

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået for at identificere de udfordringer, fejl og optimeringsmuligheder, der måtte være. Samtidig analyseres NetScaler-design og -konfiguration.

Resultat

Som afslutning på Citrix Health Check’et udarbejdes en rapport over de tiltag, som anbefales, med prioriteter og estimater på selve opgaverne. Dette giver mulighed for at få et komplet overblik over løsningsmuligheder samt prisen forbundet med en udbedring af eventuelle fejl.

Kom godt i gang

En typisk opgaveløsning består af:

  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor Citrix-infrastrukturen gennemgås 

  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor vi interviewer relevante personer og indsamler data fra de relevante netværkskomponenter
  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor netværksområderne gennemgås og evalueres 

  • To dages rapportskrivning og estimering på udførelse af eventuelle efterfølgende opgaver
  • Rapportfremlæggelse ved afsluttende møde

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt