Gå til sidens indhold

Conecto beredskab – Citrix livlinen

Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker vi at levere kost-effektive beredskabsaftaler.

Support på Citrix eller Microsoft Remote Desktop

Hos Conecto har vi nogle af de stærkeste kompetencer i Europa inden for Citrix og Microsoft Remote Desktop. Stærke kompetencer kom-bineret med en brændende tro på teknologierne gør, at Conecto kan tilbyde fast support-beredskab og derved støtte organisationer med vigtige implementeringer. Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker vi at levere kost-effektive beredskabsaftaler.

Sundhedstjekket

Som en del af Conecto beredskabsaftaler foretages der et sundhedstjek på miljøet umiddelbart efter, at aftalen indgås. Dette sundhedstjek har til formål at give indsigt i dit miljø for Conectos eksperter og samtidig give dig viden omkring, hvordan miljøet kan understøtte din forretning endnu bedre, eller beskrive udviklingsområder for at opnå større driftsstabilitet og bedre brugeroplevelse.

På denne to-dages opgave laves der en analyse af den nuværende løs-ning, og denne analyse samt gennemgang af systemet generelt danner baggrund for de anbefalinger, som Conecto efterfølgende leverer i rapport-form. Supporten er baseret på telefon og remote-bistand og ydes til kundens it-folk og ikke til brugere.

Hvad består det af?

Conecto beredskabsaftaler indeholder følgende:

  • Support 9/5 (hverdage 8-17) eller 24/7 (alle dage døgnet rundt)
  • Mulighed for skræddersyet aftale
  • Tilpassede SLA'er, der understøtter din forretning
  • Kaldet går direkte til teknologieksperter og ikke til en generel vagtcentral. 
  • Direkte adgang til de skarpeste Citrix eksperter 
  • Halv pris på Conecto Sundhedstjek  

Kontakt Conecto på 33363738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt