Gå til sidens indhold

Conecto Analytics

Nutidens moderne arbejdsstyrke benytter flere enheder end nogensinde før - til at arbejde og være produktive, når de er væk fra kontoret. Det udfordrer sikkerheden - for hvordan holder du alle disse enheder sikre? Et godt sted at starte, er et solidt overblik. Vi hjælper dig med at tage temperaturen på dit sikkerheds- og complianceniveau med Conecto Analytics!

Nutidens moderne arbejdsstyrke har flere enheder end nogensinde før. Medarbejdere har ikke kun bærbare computere og pc’er – de anvender også smartphones og tablets for at arbejde og være produktive, når de er væk fra kontoret. Men hvordan holder du alle disse enheder sikre? Hvis dine medarbejdere tjekker deres e-mails fra deres mobilapps, hvordan kan du så beskytte disse data? Eller hvis en medarbejder forlader virksomheden, hvordan sikrer du dig så, at dine virksomhedsdata ikke stadig er på deres personlige enheder?

Håndtering af dine Microsoft365 licenser kan ligeledes være en uoverskuelig opgave. Anvender brugerne de funktioner der er i den pakke du har købt? Kunne de nøjes med en mindre og billigere pakke? Får du genanvendt licenser som var tildelt medarbejdere som har forladt jeres firma?

 

Tag temperaturen på dit sikkerheds- og complianceniveau

En mulighed er at anvende Microsoft Intune, der kan beskytte jeres virksomhedsdata og -oplysninger ved at kontrollere, hvordan ansatte kan få adgang til data og dele dem. 

I Microsoft Intune Admin center du f.eks. se:

 • Hvilke devices, der er administreret i Microsoft Intune
 • Hvilke devices, der er compliant med dine politikker
 • Hvordan dine devices er konfigureret
 • Hvilke applikationer, der er rullet ud til hvilke devices
 • Se hvilke devices, der er inaktive over længere tid

Administrationen af Microsoft Intune er dog svært at overskue og mange benytter det derfor ikke. Det betyder, at mange mister vigtig information om sikkerheden omkring deres brugere og devices. Information, der også kan bruges overfor intern revision eller ifm. tegning af en IT-forsikring.

Derfor har Conecto udviklet Conecto Analytics, som giver jer et langt mere overskuelige og brugervenligt overblik over jeres sikkerheds- og compliance niveau, og samtidigt hjælper IT-afdelingen nemt og enkelt med at tage hånd om helt specifikke udfordringer.

 

Conecto Analytics

Conecto Analytics giver jer et realtidsoverblik over jeres sikkerhed omkring brugere og devices ud fra de politikker, I selv har sat. Desuden får I et unikt historisk overblik over, hvordan jeres sikkerheds- og compliance niveau har udviklet sig – er det eksempelvis gået op eller ned over tid.

Med Conecto Analytics bliver det nemt at se, om jeres sikkerhed er compliant med jeres egne politikker eller om der er områder, og i fald hvilke, I skal gennemgå for at sikre jer endnu bedre. Således kan I hurtigt og målrettet arbejde med netop de konkrete udfordringer, devices eller brugere, som er relevante for jer!

Forretningsfordele:

 • Overblik over jeres grad af compliance
 • Identificere, hvilke devices eller brugere, der skal gennemgås
 • Identificere inaktive devices, som kan udgøre et sikkerhedsproblem
 • Dokumenter udviklingen af jeres sikkerheds- og compliance niveau over tid
 • Opgøre faktisk forbrug af licenser
 • Minimer tid brugt på at opdage udfordringerne – og få dem løst hurtigt

 

Kom godt i gang

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

 

×
Jan G. Werenfeldt
Jan G. Werenfeldt

Kontakt Jan G. Werenfeldt for at høre mere på +45 2025 0108

Kontakt