Gå til sidens indhold

Conecto 9/5 – Citrix livlinen

Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker vi at levere en kost-effektiv 9/5-support.

Support på Citrix eller Microsoft Remote Desktop

Hos Conecto har vi nogle af de stærkeste kompetencer i Europa inden for Citrix og Microsoft Remote Desktop. Stærke kompetencer kom-bineret med en brændende tro på teknologierne gør, at Conecto kan tilbyde fast support-beredskab og derved støtte organisationer med vigtige implementeringer. Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker vi at levere en kost-effektiv 9/5-support.

Sundhedstjekket

Som en del af Conecto 9/5 foretages der et sundhedstjek på løsningen umiddelbart efter, at aftalen indgås. Dette sundhedstjek har til formål at give indsigt i løsningen for Conectos eksperter og samtidig give dig viden omkring, hvordan din løsning kan understøtte din forretning endnu bedre, eller beskrive udviklingsom-råder for at opnå større driftsstabi-litet og bedre brugeroplevelse.

På denne to-dages opgave laves der en analyse af den nuværende løs-ning, og denne analyse samt gennemgang af systemet generelt danner baggrund for de anbefalin-ger, som Conecto efterfølgende leverer i rapport-form. Supporten er baseret på telefon og remote-bistand og ydes til kundens it-folk og ikke til brugere.

Hvad består det af?

Conecto 9/5 er en årlig aftale, der indeholder følgende:

  • Ubegrænset antal supportkald
  • Halv pris på Conecto Sundhedstjek
  • Support 9/5 (hverdage 8-17)
  • Rabat på kurser, seminarer og events afholdt af Conecto

 

Kontakt Conecto på 33363738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre Conecto produkter og koncepter

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt