Gå til sidens indhold

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check


Til Conectos 24/7 og 9/5-kunder tilbyder vi dette årlige Health Check til halv pris, hvor Citrix-platformen gennemgås fra A-Z. I år analysers der også på Citrix NetScaler og Storefront samt på netværk.

Udfordring

Det er netværket som er årsagen til de fleste af vores udfordringer, det er komplekst, og der er ofte problemer, som vi ikke kan finde årsagen til”. En sætning som denne hører vi ofte i Conecto.

Til Conectos 24/7- og 9/5-kunder tilbyder vi dette årlige Health Check til halv pris, hvor Citrix-platformen gennemgås fra A-Z. I år analysers der også på Citrix NetScaler og Storefront samt på netværk.

Der kommer løbende nye Best Practices, versioner, fixes samt tips og tricks. Disse danner grundlaget for en stabil drift. Et Conecto Health Check gennemgår arkitekturen og verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt.

Løsning

Med et Conecto Health Check bliver Citrix-miljøet metodisk gennemgået for at identificere de udfordringer, fejl og optimeringsmuligheder, der er. Samtidig analyseres Netværk og NetScaler design og konfiguration.

Resultat

Som afslutning på Conecto Health Check leveres der en rapport over de tiltag, som anbefales, med prioriteter og estimater på selve opgaverne. Dette giver mulighed for at få et komplet overblik over løsningsmuligheder samt prisen for at få udbedret fejlene.

Kom godt i gang

En typisk opgaveløsning består af:

  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor Citrix-infrastrukturen gennemgås
  • To dags on-site konsulentbesøg, hvor vi interviewer relevante personer og indsamler data fra de relevante netværkskomponenter
  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor netværksområderne gennemgås og evalueres
  • To dages rapportskrivning og estimering på udførelse af eventuelle efterfølgende opgaver
  • Rapportfremlæggelse ved afsluttende møde

Andre Conecto produkter og koncepter

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt