Gå til sidens indhold

Conecto 24/7 – Citrix livlinen

Conecto A/S tilbyder en yderst fleksibel og prisstærk 24/7 supportaftale på Citrix

Support på Citrix eller Microsoft Remote Desktop

Hos Conecto har vi nogle af de stærkeste kompetencer i Europa inden for Citrix og Microsoft Remote Desktop. Stærke kompetencer kom-bineret med en brændende tro på teknologierne gør, at Conecto kan tilbyde Conecto 24/7 og derved støtte organisationer med vigtige implementeringer. Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker vi at levere en kost-effektiv 24/7-support.

Sundhedstjekket

Som en del af Conecto 24/7 foretages der et sundhedstjek på løsningen umiddelbart efter, at aftalen indgås. Dette sundhedstjek har til formål at give indsigt i løsningen for Conectos eksperter og samtidig give dig viden omkring, hvordan din løsning kan understøtte din forretning endnu bedre, eller beskrive udviklingsområder for at opnå større driftsstabilitet og bedre brugeroplevelse. 

På denne to-dages opgave laves der en analyse af den nuværende løsning, og denne analyse samt gennemgang af systemet generelt danner baggrund for de anbefa-linger, som Conecto efterfølgende leverer i rapportform. Der udføres samme ydelse, som hvis du køber Conectos Sundhedstjek uden Conec-to 24/7.

Hvad består det af?

Conecto 24/7 er en årlig aftale, der indeholder følgende:

  • Kaldet går direkte til konsulenten og ikke til en generel vagtcentral
  • Ubegrænset antal supportkald
  • 30 minutters gratis support pr. kald
  • Halv pris på Conecto Sundhedstjek
  • Support 24/7
  • Rabat på kurser, seminarer og events afholdt af Conecto

 

Kontakt Conecto på telefon 33363738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

×
Danny Als-Jensen
Danny Als-Jensen

Kontakt Danny Als-Jensen for at høre mere på +45 7026 2777

Kontakt