Gå til sidens indhold

Vores løsninger

I Conecto kan vi levere den løsning, du netop har brug for, uanset om du har behov for et specifikt produkt – eller om vi skal sammensætte de rigtige produkter til et koncept, der dækker dit behov.

Produkt
Tynde klienter EPOC

Har I svært ved at gennemskue eller få overblik over, hvilken strategi I skal gå efter i forbindelse med tykke eller tynde klienter? Hvad med at puste liv i ældre hardware? Vores oplevelse af dette marked over de sidste par år er, at det kan være svært at vælge og endnu sværere at få det rette overblik.

Produkt
NetScaler Managed Service

Hos os får I ikke blot en standardvare på NetScaler-drift. Vi tilbyder en model, hvor jeres unikke løsning bliver håndteret, vedligeholdt og optimeret baseret på de ønsker og krav, som I har. Vi driver NetScaleren, mens I trygt kan koncentrere jer om at drive forretningsudviklingen.

Produkt
Imprivata Enablement POC 3.0

Vi har i Conecto skabt et solidt grundlag for at kunne udarbejde en dybdegående analyse af de nuværende IT-arbejdsgange. På baggrund af disse erfaringer udarbejdes kvalificerede råd og guides til, hvordan det kan optimeres med eksisterende og ny teknologi.

Produkt
Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

Produkt
Conecto Stand-in Support

Slap af med god samvittighed, og få IT-kompetencer i en ferie- eller sygdomsperiode.

Produkt
Conecto Site Survey

Med Conecto Site Survey får du et tilgængeligt, stabilt og hurtigt trådløst netværk. Skal vi tage et kig på jeres trådløse netværk?

Produkt
Conecto Identity Behaviour Mapping

Hvad kan du gøre med indsigt? Og hvad ville du kunne opnå, hvis du var i stand til at opleve IT gennem brugernes egne øjne? Tænk hvis du blot med et enkelt klik kunne få et komplet overblik over brugen af endpoints, VDI’er og applikationer.

Produkt
Conecto beredskab – Citrix livlinen

Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker Conecto at levere kost-effektive beredskabsaftaler.

Produkt
Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check

Med et Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.