Gå til sidens indhold

Din løsning

I Conecto kan vi levere den løsning, du netop har brug for, uanset om du har behov for et specifikt produkt – eller om vi skal sammensætte de rigtige produkter til et koncept, der dækker dit behov.

Produkt
Tynde klienter EPOC

Har I svært ved at gennemskue eller få overblik over, hvilken strategi I skal gå efter i forbindelse med tykke eller tynde klienter? Hvad med at puste liv i ældre hardware? Vores oplevelse af dette marked over de sidste par år er, at det kan være svært at vælge og endnu sværere at få det rette overblik.

Produkt
Stand-in Support

Slap af med god samvittighed, og få IT-kompetencer i en ferie- eller sygdomsperiode.

Produkt
Network Health Check

Med et Conecto Network Health Check får I gennemgået jeres arkitektur fra A-Z, og vi verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt. Alle komponenter i løsningen gennemgås; herunder switche, routers, firewalls og Wifi-Controllers.

Produkt
NetScaler Managed Service

Hos os får I ikke blot en standardvare på NetScaler-drift. Vi tilbyder en model, hvor jeres unikke løsning bliver håndteret, vedligeholdt og optimeret baseret på de ønsker og krav, som I har. Vi driver NetScaleren, mens I trygt kan koncentrere jer om at drive forretningsudviklingen.

Produkt
Imprivata Enablement POC 3.0

Vi har i Conecto skabt et solidt grundlag for at kunne udarbejde en dybdegående analyse af de nuværende IT-arbejdsgange. På baggrund af disse erfaringer udarbejdes kvalificerede råd og guides til, hvordan det kan optimeres med eksisterende og ny teknologi.

Produkt
Endpoint protection

Hackere skaber avanceret malware, der kan undgå selv nogle af de bedste værktøjer, som f.eks. antivirus og intrusion prevention systems (IPS). Da truslerne kontinuerligt bliver mere og mere sofistikerede, er virksomhedens sikkerhedspraksis nødt til at følge med. Cisco Umbrella og Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints giver tilsammen et stærkt forsvar.

Produkt
Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

Produkt
Conecto Site Survey

Med Conecto Site Survey får du et tilgængeligt, stabilt og hurtigt trådløst netværk. Skal vi tage et kig på jeres trådløse netværk?

Produkt
Conecto Identity Behaviour Mapping

Hvad kan du gøre med indsigt? Og hvad ville du kunne opnå, hvis du var i stand til at opleve IT gennem brugernes egne øjne? Tænk hvis du blot med et enkelt klik kunne få et komplet overblik over brugen af endpoints, VDI’er og applikationer.

Produkt
Conecto 9/5 – Citrix livlinen

Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker Conecto at levere en kost-effektiv 9/5-support.

Produkt
Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Produkt
Conecto 24/7 – Citrix livlinen

Conecto A/S tilbyder en yderst fleksibel og prisstærk 24/7 supportaftale på Citrix

Produkt
Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Produkt
Cisco Meraki Cloud Managed Wireless

Meraki fra verdens førende netværksproducent, Cisco, sætter dagsordenen for, hvordan og hvor simpelt man kan bygge en trådløs infrastruktur, som på samme tid er bundsolid og sikker. Cisco Meraki Cloud Managed Wireless er en simpel, innovativ og sikker løsning.