Gå til sidens indhold

Vores løsninger

I Conecto kan vi levere den løsning, du netop har brug for, uanset om du har behov for et specifikt produkt – eller om vi skal sammensætte de rigtige produkter til et koncept, der dækker dit behov.

Produkt
Tynde klienter EPOC

Har I svært ved at gennemskue eller få overblik over, hvilken strategi I skal gå efter i forbindelse med tykke eller tynde klienter? Hvad med at puste liv i ældre hardware? Vores oplevelse af dette marked over de sidste par år er, at det kan være svært at vælge og endnu sværere at få det rette overblik.

Produkt
NetScaler Managed Service

Hos os får I ikke blot en standardvare på NetScaler-drift. Vi tilbyder en model, hvor jeres unikke løsning bliver håndteret, vedligeholdt og optimeret baseret på de ønsker og krav, som I har. Vi driver NetScaleren, mens I trygt kan koncentrere jer om at drive forretningsudviklingen.

Produkt
Imprivata Enablement POC 3.0

Vi har i Conecto skabt et solidt grundlag for at kunne udarbejde en dybdegående analyse af de nuværende IT-arbejdsgange. På baggrund af disse erfaringer udarbejdes kvalificerede råd og guides til, hvordan det kan optimeres med eksisterende og ny teknologi.

Produkt
Conecto Vision and Scope

Med vores gennemprøvede Digital Workspace metodik, som vi kalder Vision & Scope, kan Conecto hjælpe din virksomhed med en sikker og succesfuld overgang til et fremtidigt Digital Workspace, hvor User Experience er i højsædet.

Produkt
Conecto Thin Client as a Service

Mange virksomheder har pludselig behov for at muliggøre hjemmearbejdspladser – nærmest fra dag til dag. Alt efter virksomhedens normale procedurer kan det være en omstændig proces, der tager tid. Med Conecto Thin Client as a Service kan du give medarbejderne mulighed for at arbejde hjemmefra på sikker vis og hurtigt.

Produkt
Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

Produkt
Conecto Stand-in Support

Slap af med god samvittighed, og få IT-kompetencer i en ferie- eller sygdomsperiode.

Produkt
Conecto Identity Behaviour Mapping

Hvad kan du gøre med indsigt? Og hvad ville du kunne opnå, hvis du var i stand til at opleve IT gennem brugernes egne øjne? Tænk hvis du blot med et enkelt klik kunne få et komplet overblik over brugen af endpoints, VDI’er og applikationer.

Produkt
Conecto IAM Foundation

Conecto Identity & Access Management Foundation hjælper din virksomhed med at administrere adgange og holde styre på dine brugeres identitets livscyklus. Sikkerheden bliver markant forbedret ved processtyret og automatisk rolle tildeling - og din it-afdeling sparer tid!

Produkt
Conecto beredskab – Citrix livlinen

Hos langt de fleste af vores kunder er evnen til at levere applikationer til brugerne et meget vigtigt område, og derfor ønsker Conecto at levere kost-effektive beredskabsaftaler.

Produkt
Conecto Apps2Digital

Conecto´s Apps2Digital Discover and Assess workpackage kan give jeres virksomhed et klart og præcist billede af jeres applikationslandskab samt en analyse af, hvilke applikationer jeres brugere reelt anvender og i hvor høj grad.

Produkt
Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check

Med et Conecto 24/7 og 9/5 Citrix Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

BCP licenser og kapacitet

Mange virksomheder har i disse dage fokus på og brug for at give medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra. Med BCP licenser er det muligt, dog skal dit miljø være gearet til de mange ekstra hjemmearbejdspladser.