Gå til sidens indhold

User Behavior

Inden for User Behavior er det primære fokus på den digitale identitet og den sikkerhed, der skal skabes omkring brugeren og applikationerne. Ved at kortlægge og analysere brugernes it-adfærd, kan vi optimere og dirigere brugernes adfærd henimod at blive mere effektiv og sikker. 

User Behavior området i Conecto har som primært fokus den digitale identitet og individets digitale adfærd. Med udvalgte teknologier, produkter og services kortlægger og analyserer vi brugernes it-adfærd og brug af ressourcer som f.eks. endpoints, applikationer mm. Formålet er at forstå og dermed kunne optimere brugernes it-hverdag. Gennem konkret data hjælper vi vores kunder med at tilpasse it-løsninger til deres brugere og dirigere brugernes adfærd henimod at blive mere effektiv og sikker.

 

Det lønner sig at lytte til brugerne

Hvordan balancerer man datasikkerhed og effektivitet i brugernes arbejdsmiljøer? Dem, der anvender it-systemer, har behov for ubesværet at kunne udføre deres arbejdet uden først at skulle navigere gennem et hav af sikkerhedsforanstaltninger. Hvis brugerne skal kunne arbejde effektivt, har de behov for brugervenlige it-løsninger. På den anden side står de ansvarlige for sikring af virksomhedens data – ofte it-afdelinger med mange varierende opgaver. De er i et evigt kapløb med tiden for at indføre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, der kan modstå stadig mere avancerede cyberangreb. For at opnå sikkerhed og effektivitet i arbejdsmiljøerne, er det afgørende at brugerne og it-afdelingerne arbejder sammen.

Det lønner sig derfor at etablere en dialog mellem brugerne og it-afdelingen og lytte til, hvad brugerne fortæller om deres oplevelser og arbejdsgange. Det skaber en forståelse for hvordan evt. ændringer af systemerne vil påvirke deres daglige arbejde. Ved at analysere arbejdsgangene igennem floorwalk, bliver der etableret et godt fundament til at vælge lige netop den teknologi, der passer til virksomhedens og brugernes ønsker og behov. Dette kommer tifoldigt igen på den lange bane og samtidig skaber det tillid hos brugerne, da de oplever at blive lytte til og inddraget seriøst i processen.

Solide teknologier

Conecto har valgt at arbejde med følgende producenter inde for User Behavior området:

  • Imprivata
  • Stratodesk
  • Flexxibel
  • 2NDC

Disse teknologier er vores fundament for at kunne forstå og optimere medarbejdernes brugeroplevelser, samt sikre deres digitale identitet. For os betyder dette, at vi understøtter, at brugerne kan arbejde mere effektivt og fokuseret med deres kerneopgaver, og uden at spilde deres tid på besværlige og langsomme it-værktøjer og -processer.

 

Værdifulde serviceydelser målrettet jeres organisation

Vejen til at lykkes med et succesfuldt implementeringsprojekt går gennem at lytte til organisationen og deres medarbejdere. Igennem værdibaseret dialog med virksomheden fokuserer vi i User Behavior på følgende områder:

  • Mennesker i samspil med it-teknologi
  • Menneskers samspil med mennesker omkring it-teknologi
  • Arbejdsprocesser (Workflows) ifm. it-teknologi
  • Virksomhedens (Kundens) it-modenhed
  • It-sikkerhedskrav

I videoen nedenfor forklarer Thomas Lehmann, Business Manager for User Behavior i Conecto, hvad vi lægger vægt på og hvordan vi arbejder indenfor User Behavior og ikke mindst, hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Vil du udfordres og skabe værdi?

De arbejdsområder og elementer, som fremgår i User Behavior,er for mange nyt og kan være svært at få greb om. Vores User Behavior team er et sammensat hold af eksperter med en faglig baggrund i - og udenfor sundhedsvæsenet. Dette stiller os i en unik position, hvor vi i samarbejdet med jeres virksomhed, kan forstå, analysere og implementere de rigtige løsninger for jer. Det vil fremtidssikre jeres konkurrenceevne og samtidig skabe et sundere it-arbejdsmiljø med gladere og effektive  medarbejdere.

Se en af vores videoer

2022-Video-UE-CFE_2-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Conecto om User Experience

Hvad omfatter det egentlig, når Conecto taler om User Experience?
I denne video forklarer Conectos Christian Fenneberg, hvad vi mener, når vi taler om User Experience og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed.

User Experience - hvad er det?
2022-Video-JGW-CT-1-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Conecto om Cloud Transformation

Er du bekendt med Cloud Transformation? Løsningen byder på mange muligheder, som mange virksomheder kan have stor glæde af i dagligdagen. Find ud af, hvad det indebærer her.
Se mere om Cloud Transformation

Se mere om Cloud Transformation
×
Thomas Lehmann
Thomas Lehmann

Kontakt Thomas Lehmann for at høre mere på +45 4045 2470

Kontakt