Gå til sidens indhold

MicroApps

Conecto MicroApps bygger videre på vores viden og erfaring om world class user experience. I en tid hvor brugere i stigende grad skal navigere i adskillige komplekse applikationer - er det nødvendigt med løsninger, der sikrer, at brugerne kan arbejde effektivt og undgå frustrationer. Med brugerne i centrum hjælper vi dig med at udvikle MicroApps til netop din virksomheds brugere og behov!

Udfordringen ved komplekse applikationer

Virksomheder hele verden rundt begynder nu at forstå, at når brugere tvinges til at bruge komplekse applikationer, der er vanskelige at bruge, bliver brugerne frustrerede og mindre produktive. Især, hvis brugerne kun anvender en mindre del af applikationen og/eller måske kun en gang imellem.

De fleste af os bruger 20% af vores tid på at finde eller finde rundt i applikationer eller filer - mens vi kun bruger 4-5 nøglefunktioner i langt de fleste forretningsapplikationer.

 

 

Moderne workspace

Et moderne Workspace giver brugerne adgang til alle typer ressourcer - SaaS-apps, webapps, Windows Apps, Linux-apps, desktops og data - gennem et nemt og enkelt interface. Dermed kan brugerne nemt og hurtigt finde de relevante applikationer i løbet af deres hverdag. Samtidigt kan man koble intelligente funktioner til dette Workspace, der udvider mulighederne ved at tilføje machine learning, MicroApps og arbejdsgange, universal søgning og virtuel assistance.

Hvordan fungerer MicroApps?

Handlingerne, som en bruger udfører inden i en MicroApp, er designet til at løse specifikke almindelige opgaver hurtigt og nemt, hvilket mindsker kompleksiteten og øger brugerens produktivitet. Med MicroApps udføres alle handlinger stadig ved hjælp af brugerens egen konto eller profil, hvilket sikrer, at handlingen kan monitoreres og opfylder compliance.

Det er også muligt at pushe notifikationer og underrette brugerne om noget, der kræver deres opmærksomhed, for eksempel: godkendelse af en udgiftsrapport eller at en sag er oprettet og kræver deres input. I stedet for at bruge tid på at lede efter information og finde rundt i forskellige applikationer - kan brugeren med MicroApps effektivt finde eller indtaste den relevante information. Alt det gør, at et moderne workspace sparer tid og simplificere brugernes arbejdsdag - det giver værdi!

Kom godt i gang med Conecto MicroApps

Conecto har udviklet et forløb, så du nemt kan komme godt i gang med MicroApps og gøre hverdagen nemmere for dine brugere. Startpakken indeholder følgende elementer:

  • Vision & Scope på MicroApps
  • POC på MicroApps
  • Next step

Interesseret? 

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og brugere til en nemmere hverdag med MicroApps, så tag kontakt til os!

Conecto MicroApps

Conecto MicroApps

Med MicroApps sørger du for at dine brugere undgår spildtid i komplekse applikationer.

×
Ibrahim Taspinar
Ibrahim Taspinar

Kontakt Ibrahim Taspinar for at høre mere på +4531414657

Kontakt