Gå til sidens indhold

Flere teknologipartnere

Conecto samarbejder med en række andre teknologipartnere for at optimere applikationsoplevelsen i vores løsninger.

2ndC

I 2ndC hjælper virksomheder og organisationer med at beskytte og administrere medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartneres personfølsomme data – igennem hele brugerens ansættelsesperiode. I over 25 år har 2ndC arbejdet med identitetssikkerhed og Identity & Access Management. Gennem tiden har de hjulpet utallige private og offentlige virksomheder med at få styr på identitets- og adgangsstyring, så de rette mennesker sikkert og enkelt får adgang til de rigtige systemer, applikationer og data.

 

2ndC har eksisteret siden 1990. Siden starten har de løbende fornyet, videreudviklet og genopfundet deres ydelser og løsninger. Det gør dem til en af de skarpeste og mest nytænkende softwareproducenter på det danske marked. 2ndC skaber løsninger, der giver deres kunder unik og håndfast værdi, og de arbejder hårdt for at hjælpe kunderne med at effektivisere deres forretning.

 

10Zig


Conecto har valgt at indgå et samarbejde med 10ZiG, som er en Thin og Zero Clients leverandør. 10ZiG er en interessant leverandør, da de understøtter Conectos kerneprodukter, så som Citrix, Imprivata og Cisco. 10ZiG fokuserer på at udvikle det nordiske marked i samarbejde med Conecto og vores kunder, og de leverer deres løsninger på tværs af sundhedsvæsenet og yderligere brancher. 10ZiG har i mange år haft partnerskaber med Citrix, VMware og Microsoft – alle med det formål at levere en optimal ydeevne ved at understøtte f.eks. HDX, HDX 3D Pro, PCoIP og RDP 8.1. 10ZiG tilbyder traditionelle dual-screen Thin and Zero-klienter, og enhederne leveres med forskellige OS-muligheder, herunder Linux, NOS (No OS), Windows 7, Windows 8 og Windows 10 IoT (W10 IoT). 10ZiG tilbyder i dag en gratis 30-dages evaluering af deres produkter.

ControlUp

 

Monitorering er noget, der ligger os meget på sinde. Siden Citrix EdgeSight har vi søgt efter et værdigt alternativ som kunne løfte arven og samtidigt forøge værdien af den indsamlede data. ControlUp giver ikke bare en nem og hurtig opsat løsning, det giver også muligheden for at sammenligne ens performancetal med andre kunder, som kører ControlUp. Netværk, Storage, hypervisors, virtuelle maskiner og helt ned til den enkelte brugersession - al den data præsenteres i et samlet dashboard, som gør monitorering og fejlsøgning både let og elegant. Yderligere gives der Best practices-anbefalinger, og der anbefales tiltag for at forbedre brugeroplevelsen. Fleksibiliteten og community-supporten i produktet gør, at scripts er nemme at importere og anvende for mikroskopisk fejlsøgning. Conecto anvender selv i dag ControlUp til monitorering af de løsninger, vi driver for vores kunder.

 

Entrust

 

Beskyt dine systemer og data med snedig 2-faktor validering. SMS PASSCODE kender vi alle – et solidt og alsidigt værktøj til multifaktor-validering af brugerne med alle de rigtige sikkerhedsfeatures. Entrust's SMS PASSCODE Multi-factor Authentication har den fordel over traditionelle 2-faktor løsninger (som blot ser på noget, du har, og noget du ved), at der ved hvert eneste logon bliver analyseret på andre faktorer som eksempelvis, hvor man kommer fra, om man er logget på fra lokationen før, geo-lokation osv. Dette er med til at sikre hvilket niveau af adgang, der skal gives, eller om der helt skal blokeres for brugeren.

Flexxible IT

 

Flexxible IT er fokuseret på Cloud-platformen for Citrix on-premise og Citrix Cloud-implementeringer. Deres mission er at gøre det muligt for virksomheder at levere den bedste digitale brugeroplevelse på tværs af hele virksomheden.

Siden 2008 har Flexxible IT udviklet og implementeret VDI-teknologi i skyen og on-premise. Flexxible IT's produkt Apps2Digital er en unik applikations livscyklus administrationstjeneste, der kan hjælpe virksomheder med automatisk at analysere sig frem til, hvilke applikationer der anvendes af deres brugere og i hvor høj grad brugerne anvender dem.
Denne service gør det muligt for dig og din virksomhed, på en intelligent, hurtig og simpel måde at administrere, konsolidere og prioritere, hvilke applikationer der skal leveres og køres i lige netop jeres miljø.

Fslogix

 

Conecto er en af de få, som kender de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med at køre Office365 i XenApp og XenDesktop. Det kan i den grad lade sig gøre. Dog opstår der ofte spørgsmål, som hvor meget en sådan løsning reelt påvirker filservere, netværk og Citrix-miljøet. Med FSLogix kan vi sikre en performance, som alle forventer på en PC – i Citrix. Samtidig åbnes der op for den fulde funktionalitet i Outlook, hvilket giver brugerne den fulde søgemulighed. FSLogix giver os muligheden for at styre applikationer på en helt ny måde, da vi for eksempel nu helt kan fjerne en given applikation for den enkelte bruger i deres session. Herved opnår man muligheden for applikations-licensstyring.

LoginVSI

 

Hvad betyder det reelt at skifte en version af en applikation ud med en anden? Kommer det til at koste mere ram for den enkelte bruger? Og hvad med CPU'en? LoginVSI er et værktøj, som nærmest er industristandard for at løse sådanne problemstillinger. LoginVSI baner vejen for at forudse ændringer i images, som påvirker performance. Derudover sikrer det, at vi er på forkant og kan tilbyde de rigtige ressourcer til de rigtige brugere.

NComputing

 

NComputing er et af de hurtigst voksende desktop-virtualiseringsfirmaer i verden med mere end 70.000 kunder og 20 millioner daglige brugere i 140 lande. NComputing har kunder i alle størrelser og på tværs af forskellige vertikaler, men fælles for dem alle: de drager dagligt nytte af NComputings innovative og prisbelønnede teknologi. Hos Conecto har vi valgt at fokusere på et enkelt produkt hos NComputing; nemlig deres RX-HDX, som er i sin enkelthed er en Raspberry Pi3 med en Stratodesk Notouch klient preloaded. Det unikke ved denne kombination er, at det giver adgang til en Citrix HDX ready klient, Stratodesk management, Imprivata samt vores kortlæsere. Ydermere til en ekstremt fordelagtig pris.

NVIDIA

 

I Conecto fokuserer vi på brugerens oplevelse, og vi ser på, hvad der kan gøres for at optimere den grafiske del af en hvilken som helst XenApp- og XenDesktop-løsning. Uanset om det er avanceret 3D-grafik eller Office-applikationer sikrer vi, at alle brugere får den bedst mulige oplevelse. Dette opnås blandt andet ved at tilbyde NVIDIAs fantastiske grafikkort og sørge for at udnytte disse optimalt, så enhver bruger får en markant bedre performance. Vi har også for øje, at det skal fungere grafisk og i overensstemmelse med det, som brugerne er vant til fra deres PC. Vores konsulent Rasmus Raun-Nielsen har med entusiasme og utallige installationer som bagland samarbejdet med NVIDIA, og han står i dag som 1 ud af 25 NVIDIA virtual GPU (vGPU) Advisors i verden. Conecto er derudover en af NVIDIA ’Preferred Solution Providers’, hvilket afspejler Conectos solide partnerskab med NVIDIA, som vil give dig og din installation den bedste værdi.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Conecto kan hjælpe dig med i forhold til NVIDIA, så skriv til Rasmus Raun-Nielsen på mail: rbr@conecto.dk

Stratodesk

Stratodesk er et internationalt softwarefirma, der fokuserer på thin- og zero-klienter, PC repurposing, desktop-virtualisering og intelligent client management. Stratodesks NoTouch OS, som er et linux-baseret thin OS, er et komplet hardware-uafhængigt operativsystem og en central management-løsning. Det giver virksomheder en unik mulighed for selv af vælge, hvilken hardware-platform, man ønsker til de enkelte endpoints. Derudover giver det mulighed for at genanvende og give nyt liv til ældre tynde klienter samt PC’er. Stratodesk har et stærkt samarbejde med Citrix og Imprivata og er en leverandør, som er villig til at indgå et tæt samarbejde med Conectos kunder.

UberAgent

 

I forbindelse med at analysere logon-data, har Conecto valgt det tyske produkt UberAgent, som er udviklet af Helge Klein. Det har gennem tiden hjulpet os med at få logon-tiden ned på under tre sekunder.