Gå til sidens indhold

Cloud Transformation

Cloud transformation er for mange et omfattende og abstrakt begreb. De fleste har planer om at bevæge sig ud i cloud, men hvordan, hvornår og hvilke konsekvenser det vil få, er uklart for rigtig mange. Vi hjælper vores kunder fra start til slut, så de får den rigtige cloud løsning for netop deres virksomhed.

I et konkurrencepræget marked skal virksomheder kontinuerligt forbedre sig og sikre konkurrencefordele. En sikker metode til at forøge produktiviteten er Cloud adoption. Tidligere har det kun været nødvendigt for teknologivirksomheder at være agile, men nu er det påkrævet for enhver organisation at følge med markedet og imødekomme den skiftende efterspørgsel.

Cloud giver unikke fordele, som simpelthen ikke kan opnås på anden vis – f.eks. at være i stand til at udrulle applikationer når som helst og hvor som helst med et enkelt klik. I takt med at organisationerne vækster, bliver fleksibilitet eksponentielt vigtigere for at bevare produktiviteten, og Cloud løsninger åbner op for agil justering af workload on-demand uden at påvirke applikationernes performance. Men en proaktiv cloudstrategi og hjælp fra din cloudleverandør sikrer du den mest effektive udnyttelse af ressourcerne, opnår stordriftsfordele og booster din forretningsdrift.

Conecto har valgt primært at benytte teknologier fra Microsoft Azure og Microsoft365 i vores Cloud Transformation løsninger, men tilbyder også løsninger hos AWS og andre cloud providere eventuelt igennem samarbejdspartnere. Microsoft Azure giver en lang række fordele, som blandt andet muligheden at starte nye virtuelle ressourcer op hurtigt og samtidig opnå mest mulig agilitet - ved at kunne justere brugen, efterhånden som krav ændres.  På kontrolsiden understøtter Azure alle kontrol- og workload komponenter, der kræves af en moderne og agil organisation. Desuden har Microsoft Azure kontrolfunktioner, der omfatter identitet, styring og sikkerhed for alle nødvendige opgaver.

Værdien for jeres organisation

Værdien i en Cloud Transformation findes i fordelene ved XaaS (Everything as a Service), der flytter IT-infrastruktur og forretningsapplikationer væk fra jeres datacenter eller hosting partner – og erstatter dem med en service.

Dermed er det muligt at opnå følgende fordele:

 • Lavere omkostninger 
  Pay per use-betalingsmodel. I betaler kun for det, I reelt bruger. I kan altid skifte til en billigere type service, hvis det giver mening.
 • Right-sizing og scaling
  I vil altid kunne size miljøet til netop de ressourcer, I ønsker, og I får muligheden for at skalerer ressourcer op og ned i takt med jeres behov.
 • Indsigt i omkostninger
  I vil kunne få overblik over hvilke forretningsenheder hos jer, der bruger løsningen, hvad de bruger den til, hvad det koster og hvorledes omkostningsniveauet udvikler sig over tid.
 • Sikkerhed
  Cloud tilbyder en bred vifte af konfigurerbare sikkerhedsindstillinger og muligheden for at kontrollere disse, så disse lever op til de unikke krav, der er i jeres organisation.
 • Management 
  Cloud services inkluderer en bred vifte af elementer såsom image management, serviceovervågning, high availability, support mv.
 • Governance
  Nøglen til governance er at etablerer de politikker, processer og procedurer, som skal bruges til planlægning, arkitektur, erhvervelse, implementering og operation management af ressourcer.
 • Hurtigere Innovation
  Adgang til flere værdiskabende tjenester bl.a. dataanalyse, AI og ML.
 • Højere tilgængelighed
  State of the art infrastruktur og tilnærmelsesvis 100% oppetid.
 • Herre i eget hus
  Vælg lige præcis den samarbejdspartner, der passer til dine behov og skift samarbejdspartnere uden at skulle flytte services.

Få hjælp til din Cloud Transformation

Conecto har i flere år hjulpet både store og små kunder med deres rejse til Cloud’en, Vi benyttes os af industristandarder i vores tilgang til rejsen og benytter os af scripting og automatisering, således at I får en gennemprøvet løsning der kan udvikles og administreres på sikreste og enkleste vis.

Med Conecto som sparringspartner vil I kunne flytte jeres nuværende løsning ud i Cloud og få alle de fordele der er ved dette, udvikle nye løsninger og opnå en agilitet der kan støtte jeres forretning i fremtiden. Kontakt os og lad os hjælpe dig med den rigtige løsning for jer!

 

Conecto Cloud Transformation

Cloud Transformation

Ved en Cloud Transformation flyttes IT-infrastruktur og forretningsapplikationer væk fra dit datacenter eller hosting partner – og erstatter dem med en service. Dermed kan du opnå større fleksibilitet, innovation og sikkerhede.

Conecto Security Baseline M365

Få hjælp til at konfigurere og indstille en Security Baseline for jeres Microsoft 365 miljø, der passer til jeres ønsker og undgå overraskelser.

×
Jan G. Werenfeldt
Jan G. Werenfeldt

Kontakt Jan G. Werenfeldt for at høre mere på +45 2025 0108

Kontakt