Gå til sidens indhold

Citrix

Står der Citrix på kassen, så er vi med. Så kort kan det siges. Conecto er Danmarks førende Citrix-hus, og vores specialister har de højeste Citrix-certificeringer, man kan opnå. Her på siden kan du læse seneste nyt om alle de muligheder, Citrix tilbyder. Ønsker du at lade din organisation høste gevinsterne ved effektivisering gennem virtualisering og øget mobilitet, så kontakt os for at få udviklet og implementeret netop den løsning, du har brug for.

 

Vil du sikres en innovativ, sikker og hurtig problemløsning?

Hos Citrix og Conecto fokuserer vi på et overordnet princip: at gøre applikationer og data sikre og lette at få adgang til. Anywhere. At any time. And on any device or network. Så simpelt kan det siges, og det er dét, vi lever efter hos Conecto i tæt samarbejde med medarbejderne i virksomhederne.

Vi tror fuldt og fast på, at IT kan og skal fungere som en afgørende forskel i forhold til arbejdsglæde, konkurrenceevne og sikkerhed i de danske virksomheder.

Når det kommer til Citrix, er Conecto Danmarks førende specialiserede løsningspartner med de højeste certificeringer i alle ender og kanter af Citrix-porteføljen. Når vi går så meget op i det, så handler det naturligvis om værdi – værdi for vores kunder, som forventer at udfordringer løses innovativt, sikkert og hurtigt.

Conectos Citrix-ydelser

Vi tilbyder ydelser på Citrix og den afgørende infrastruktur inden for følgende områder:

  • Rådgivning (både teknisk og forretningsorienteret)
  • Salg af Citrix-licenser, service & produkter
  • Analyse & sundhedstjek
  • Design & arkitektur
  • POC & test
  • Teknisk projektledelse
  • Implementering & migrering
  • Service & drift (Full Managed Service 24/7/365)

Få hjælp af Conecto hele vejen rundt

Har I brug for det, tilbyder Conecto at være med helt fra den indledende fase – for eksempel til en inspirationsworkshop for din forretning og IT-ledelsen, og vi sparrer gerne vedrørende helt lavpraktiske detaljer omkring design og projektledelse af implementering. Opstår der udfordringer og/eller spørgsmål i løbet af hverdagen, hjælper vi gennem support-kald, tickets, change requests, problems mm.

Hent vores spændende Citrix cases

Monjasa

Den globale virksomhed Monjasa er i fuld gang med en moderniseringsrejse ind i Microsoft Modern Workplace. For at få fuldt udbytte af denne cloudplatform har Monjasa opgraderet til Citrix Cloud, hvilket giver medarbejdere sikker og nem adgang til alle applikationer - uafhængigt af tid, sted og enhed.

Hovedstadens Beredskab

Uanset hvilken opgave Hovedstadens Beredskab kører ud for at løse, er omstændighederne som oftest kritiske, og indsatsen skal være hurtig. Derfor skal de have nem og sikker adgang til de digitale hjælpeværktøjer, der understøtter deres arbejde.

Newsec

Når en af Europas største ejendomsadministratorer, Newsec, sender fortrolige dokumenter til sine kunder, foregår det uden om e-Boks og andre separate dokumenthåndteringsløsninger. Med Citrix Content Collaboration deles dokumenter sikkert og nemt og uden behov for NemID og særlige softwareinstallationer.

Albertslund Kommune

Albertslund Kommune er blandt de første offentlige virksomheder i Europa, der anvender Citrix Cloud. Medarbejdere har én, cloudbaseret adgang til kommunens 250 fagsystemer, hvilket gør dem nemme at tilgå uanset tid og sted. Det tætte samarbejde med Conecto og Citrix har skabt ro og retning i it-afdelingen, samt gjort Albertslund til en supermoderne arbejdsplads.

Se en af vores videoer

Conecto om User Experience

Hvad omfatter det egentlig, når Conecto taler om User Experience? I denne video forklarer Conectos Christian Fenneberg, hvad vi mener, når vi taler om User Experience og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed.

Conecto om User Behavior

I denne video forklarer Conectos Thomas Lehmann begrebet User Behavior og hvordan det kan hjælpe dig med at identificere og implementere de rette IT-løsninger for jeres virksomhed.

Conecto om Cloud Transformation

Er du bekendt med Cloud Transformation? Løsningen byder på mange muligheder, som mange virksomheder kan have stor glæde af i dagligdagen. Find ud af, hvad det indebærer her. Se mere om Cloud Transformation

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt