Gå til sidens indhold

Citrix

Står der Citrix på kassen, så er vi med. Så kort kan det siges. Conecto er Danmarks førende Citrix-hus, og vores specialister har de højeste Citrix-certificeringer, man kan opnå. Her på siden kan du læse seneste nyt om alle de muligheder, Citrix tilbyder. Ønsker du at lade din organisation høste gevinsterne ved effektivisering gennem virtualisering og øget mobilitet, så kontakt os for at få udviklet og implementeret netop den løsning, du har brug for.

 

Vil du sikres en innovativ, sikker og hurtig problemløsning?

Hos Citrix og Conecto fokuserer vi på et overordnet princip: at gøre applikationer og data sikre og lette at få adgang til. Anywhere. At any time. And on any device or network. Så simpelt kan det siges, og det er dét, vi lever efter hos Conecto i tæt samarbejde med medarbejderne i virksomhederne.

Vi tror fuldt og fast på, at IT kan og skal fungere som en afgørende forskel i forhold til arbejdsglæde, konkurrenceevne og sikkerhed i de danske virksomheder.

Når det kommer til Citrix, er Conecto Danmarks førende specialiserede løsningspartner med de højeste certificeringer i alle ender og kanter af Citrix-porteføljen. Når vi går så meget op i det, så handler det naturligvis om værdi – værdi for vores kunder, som forventer at udfordringer løses innovativt, sikkert og hurtigt.

Conectos Citrix-ydelser

Vi tilbyder ydelser på Citrix og den afgørende infrastruktur inden for følgende områder:

  • Rådgivning (både teknisk og forretningsorienteret)
  • Salg af Citrix-licenser, service & produkter
  • Analyse & sundhedstjek
  • Design & arkitektur
  • POC & test
  • Teknisk projektledelse
  • Implementering & migrering
  • Service & drift (Full Managed Service 24/7/365)

Få hjælp af Conecto hele vejen rundt

Har I brug for det, tilbyder Conecto at være med helt fra den indledende fase – for eksempel til en inspirationsworkshop for din forretning og IT-ledelsen, og vi sparrer gerne vedrørende helt lavpraktiske detaljer omkring design og projektledelse af implementering. Opstår der udfordringer og/eller spørgsmål i løbet af hverdagen, hjælper vi gennem support-kald, tickets, change requests, problems mm.

Hent vores spændende Citrix cases

Hedensted Kommune

Hedensted Kommune: Fokus på optimal understøttelse af forretningen.

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt