Gå til sidens indhold

Cisco

Dybdegående forståelse for samspillet mellem applikationer og netværk.

 

Conecto samarbejder med Wingmen om Cisco

Conecto har netop indgået et meget interessant samarbejde med Wingmen. I den forbindelse har vi overdraget vores Cisco forretning til Wingmen, men vil gennem samarbejdet med dem fortsat hjælpe vores kunder med smarte løsninger i samspillet mellem applikationer og netværk. 

Du kan læse pressemeddelelse om Conecto og Wingmens nye partnerskab her.

Har du spørgsmål til partnerskabet eller til, hvordan vi fremadrettet kan hjælpe dig med i forhold til Cisco-løsninger, så kontakt venligst Ole Væhrens, via kontaktboksen til højre. 

Cisco hos Conecto

Når det gælder Cisco, fokuserer vi i Conecto overordnet på innovation og teknologi. Det hænger tæt sammen med Ciscos forretning, der primært handler om at designe og sælge en meget bred portefølje af produkter og services sammen med integrerede løsninger, som udvikler og forbinder netværk i bred forstand. Vores årelange og dybdegående Citrix-historik gør, at Conecto har en meget dyb applikationskompetence. Denne kompetence anvender vi sammen med vores Cisco-kompetence til at levere en ekstrem høj service og viden om samspillet mellem applikationer og netværk. En absolut unik viden i Danmark.

Klassisk grundighed og professionalisme

Hos Conecto kan vi ikke forestille os en applikation uden et netværk. Vi finder det trods alt ret indlysende, at kommunikation mellem applikationer foregår via et netværk af en eller anden art. Og det er dét netværk, vi har specialiseret os i – lige fra datapakker til arkitektur og implementering. På den måde skaber vi stor værdi for vores kunder.

Conecto har indtaget en ’udfordrende’ Cisco-position i Danmark. Det skyldes det faktum, at vi har ansat nogle af Danmarks skarpeste konsulenter. Vores metoder er forankret i klassisk grundighed og professionalisme, men vi hopper ikke bare i klassisk design og arkitektur. Vi ved, at innovation og nye teknologinetværk kræver nye tanker og nye designs. Conecto har en dyb viden, så du kan forvente, at udfordringer og problemer løses innovativt, sikkert og hurtigt.

Vores Cisco-ydelser

Vi tilbyder ydelser på Cisco inden for følgende områder:

  • Rådgivning (både teknisk og/eller forretningsorienteret)
  • Salg af Cisco-kompetence, produkter, service & licenser
  • Analyse & sundhedstjek
  • Design & arkitektur
  • POC & test
  • Implementering & migrering
  • Service & drift (Full Managed Service 24/7/365)
×
Ole K. Væhrens
Ole K. Væhrens

Kontakt Ole K. Væhrens for at høre mere på +45 2944 3324

Kontakt