Gå til sidens indhold

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge Conecto for at blive inviteret inden for i en familie af ambitiøse superspecialister, der har over 20 års erfaring med at udvikle og levere netop den IT-løsning, din virksomhed har brug for. Vi effektiviserer og optimerer jeres brug af IT, og vi gør det på en måde, hvor du hele tiden ved, hvad du betaler for – og hvorfor. Vores medarbejdere er fagligt førende inden for de teknologier, de arbejder med. Og vi er ikke tilfredse, før du og dine brugere er trygge ved jeres løsning og den support, der er en naturlig del af vores tilbud.

Vores løsninger

Vi skræddersyr en platformsuafhængig løsning, hvor teknologien tilpasser sig brugernes behov - ikke omvendt.

Managed Services

Conecto Managed Services er bygget på et fundament af viden og erfaring, vi sætter en stor stolthed i at varetage driften af din kritiske infrastruktur og dine forretningsunderstøttende services og applikationer. Vores Managed Services fokuserer på Citrix, Cisco, Imprivata, Microsoft og altid med brugeren i centrum.

MicroApps

Conecto MicroApps bygger videre på vores viden og erfaring om world class user experience. I en tid hvor brugere i stigende grad skal navigere i adskillige komplekse applikationer - er det nødvendigt med løsninger, der sikrer, at brugerne kan arbejde effektivt og undgå frustrationer. Med brugerne i centrum hjælper vi dig med at udvikle MicroApps til netop din virksomheds brugere og behov!

Citrix

Citrix er guldstandarden inden for applikationsvirtualisering, VDI, Enterprise Mobility, filsynkronisering og -deling samt IT-netværk, der leverer de applikationer, dine medarbejdere har brug for. Har I allerede besluttet jer for en Citrix-løsning, har vi de højst certificerede specialister til at løse opgaven for jer.

Cisco

Cisco leverer den netværksperformance, din virksomhed har brug for til at få fuldt udbytte af sin Citrix-installation. Conecto har indgået et samarbejde med Wingmen, for at sikre en endnu bedre bruger- og applikationsoplevelse, og at samspillet mellem de to teknologier giver fuldt udbytte af jeres IT-investering.

Imprivata

Imprivata er nøglen til single sign-on, authentication samt workflow-optimering tæt knyttet til Citrix og den digitale arbejdsplads. Conecto er Nordens eneste Imprivata Premier Service iPartner, og med vores ekspertise og erfaring får du den optimale kombination af Imprivata og Citrix.

Flere

Conecto samarbejder med en række andre teknologipartnere for at optimere applikationsoplevelsen i vores løsninger. Her kan du se hvilke.