Gå til sidens indhold

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge Conecto for at blive inviteret inden for i en familie af ambitiøse superspecialister, der har over 20 års erfaring med at udvikle og levere netop den IT-løsning, din virksomhed har brug for. Vi effektiviserer og optimerer jeres brug af IT, og vi gør det på en måde, hvor du hele tiden ved, hvad du betaler for – og hvorfor. Vores medarbejdere er fagligt førende inden for de teknologier, de arbejder med. Og vi er ikke tilfredse, før du og dine brugere er trygge ved jeres løsning og den support, der er en naturlig del af vores tilbud.

Vores løsninger

Vi skræddersyr en platformsuafhængig løsning, hvor teknologien tilpasser sig brugernes behov - ikke omvendt.

Cloud Transformation

Cloud transformation er for mange et omfattende og abstrakt begreb. De fleste har planer om at bevæge sig ud i cloud, men hvordan, hvornår og hvilke konsekvenser det vil få, er uklart for rigtig mange. Vi hjælper vores kunder fra start til slut, så de får den rigtige cloud løsning for netop deres virksomhed.

Managed Services

Conecto Managed Services er bygget på et fundament af viden og erfaring, vi sætter en stor stolthed i at varetage driften af din kritiske infrastruktur og dine forretningsunderstøttende services og applikationer. Vores Managed Services fokuserer på Citrix, Cisco, Imprivata, Microsoft og altid med brugeren i centrum.

MicroApps

Conecto MicroApps bygger videre på vores viden og erfaring om world class user experience. I en tid hvor brugere i stigende grad skal navigere i adskillige komplekse applikationer - er det nødvendigt med løsninger, der sikrer, at brugerne kan arbejde effektivt og undgå frustrationer. Med brugerne i centrum hjælper vi dig med at udvikle MicroApps til netop din virksomheds brugere og behov!

Citrix

Citrix er guldstandarden inden for applikationsvirtualisering, VDI, Enterprise Mobility, filsynkronisering og -deling samt IT-netværk, der leverer de applikationer, dine medarbejdere har brug for. Har I allerede besluttet jer for en Citrix-løsning, har vi de højst certificerede specialister til at løse opgaven for jer.

Imprivata

Imprivata er nøglen til single sign-on, authentication samt workflow-optimering tæt knyttet til Citrix og den digitale arbejdsplads. Conecto er Nordens eneste Imprivata Premier Service iPartner, og med vores ekspertise og erfaring får du den optimale kombination af Imprivata og Citrix.

Flere

Conecto samarbejder med en række andre teknologipartnere for at optimere applikationsoplevelsen i vores løsninger. Her kan du se hvilke.

Hvad siger vores kunder om os?

Colas_Jesper-Nielsen-2014-BW_large-768x1024.jpg

Tungtvejende brugerhensyn og konstruktiv dialog

”I Colas Danmark har vi altid været ret selvkørende på vores Citrix drift. Som en del af en international organisation blev det besluttet at flytte al drift til Frankrig. Man overvejede at skifte platform, men vi er meget tilfredse med vores Citrix platform, der fungerer upåklageligt og er nem at vedligeholde. Også brugerhensynet har vejet rigtig tungt. Vores brugere kender Citrix og det fungerer for dem, derfor valgte vi at beholde Citrix platformen, som til gengæld skulle løftes til nyeste version. Til at hjælpe os blev vi anbefalet Conecto både pga. deres Citrix ekspertise og deres gode konsulenter. Conecto været gode til at både at inspirere os med de nyeste muligheder og samtidigt finde den bedste løsning inden for vores rammer ift. budget, ønsker og tidshorisonten. Det har været en konstruktiv, professionel og positiv dialog hele vejen, så alt i alt er vi glade for vores samarbejde med Conecto!”

Jesper Nielsen, IT-chef i Colas Danmark

 

HBR-Logo-bredt-RGB.png

Solidt kendskab til vores forretning giver tryghed

"Vi har samarbejdet med Conecto gennem længere tid. De forstår og kender vores forretning til bunds – derfor inviterede vi dem til en 3-dages workshop på en endpoint management løsning. Her var formålet atypisk – da vi stille med et stærkt hold på tværs af forretningen, der skulle se om de kunne finde ’hullerne i osten’ ift. den løsning Conecto præsenterede os for. Valget skulle ikke være styret af teknologi, men drevet af at løsningen skulle virke og give en god brugeroplevelse – samtidigt med at sikkerheden skulle være på plads. Workshoppen resulterede i at vi er gået med Conectos forslag – og samtidigt har udvidet løsningens scope, da det giver en samlet langt bedre løsning, der også er nemmere at administrere for os. "

Christian Falberg Goth, IT-chef Hovedstadens Beredskab

holstebro.jpg

Virtuelle Round Tables: værdifuld sparring

”Ligesom med de normale TechTalk events er det, der giver mest værdi, den sparring der ofte er mellem deltagerne. Det er interessant at høre, hvordan andre har løst de problemer og udfordringer, det har givet, at alle pludselig skal arbejde hjemmefra, og samtidig selv kunne bidrage med de oplevelser, vi har haft. At Conecto starter med et oplæg om et tema er værdifuldt, dels som katalysator for en god debat og ift. ny viden eller inspiration til at gøre noget bedre eller anderledes. Selvom det ikke nødvendigvis er relevant lige her og nu, bidrager oplæggene med en basisviden, der er værdifuld at have med i rygsækken, når der senere – nogle gange med kort varsel – skal tages beslutninger for at løse en given udfordring.”

Tommy S.W. Rasmussen, IT-konsulent, Holstebro Kommune

2020-03-HBR_ChristianFalbergGoth_Profile cropped.PNG

Nem og sikker adgang til applikationer i marken

”I vores branche har vi et særligt behov for nem og sikker adgang til vores applikationer. På den ene side kan vores medarbejdere, der står og skal træffe afgørende beslutninger i en skarp situation, ikke spilde tid på at vente på en sms-kode, der kommer på en bestemt mobiltelefon. Omvendt indeholder vores forretnings-applikationer kritiske oplysninger, som kræver en høj grad af sikkerhed. Conecto præsenterede os for en Endpoint Management løsning med den helt rette kombination af sikker og nem adgang, hvilket gjorde valget helt enkelt for os.”

Christian Falberg Goth, IT-chef, Hovedstadens Beredskab

Colas-Gruppen-logo-600x400-1-400x267.jpg

Balancegang mellem løsning og budget

”Vi er meget tilfredse med vores Citrix platform, der dog skulle have et gevaldigt løft. I den proces måtte vi erkende, at vi havde brug for eksperthjælp – selvom vi normalt er helt selvkørende på Citrix. Samtidigt ville vi gerne opdateres og inspireres af de nyest muligheder og funktionaliteter. Vi fik anbefalet Conecto, som en kompetent og dygtig partner, og startede en dialog om dem om projektet. De har været gode til at inspirere os med de nyeste muligheder og samtidigt har de formået at hjælpe os med at skrue den rigtige løsningen sammen til os, som matcher vores ønsker og budget. Vi har diskuteret best practices, brugerhensyn og hvordan vi fik budgettet til at række længst. Med 3 forskellige systemer, der skulle koordineres og løftes for at nå i mål, er vi dels glade for den konstruktive og positive dialog – men absolut også for at komme godt i mål med projektet uden forsinkelser.”

Niels Sarpø, System administrator i Colas Danmark

AK_LOGO_VANDRET_M (2).jpg

Citrix Cloud gør dansk kommune til europæisk spydspids

"Ingen anden kommune havde prøvet Citrix Cloud før. Så det var en chance vi tog i tæt samarbejde med Conecto og Citrix. Det har vi på ingen måde fortrudt. Tværtimod oplever vi, at vi bliver belønnet for at turde - ikke mindst af vores medarbejdere. Derudover er jeg meget imponeret over, hvor gnidningsløst og værdiskabende forløbet har været. Conecto har en visionær tilgang og har løftet os på den digitale front. Derudover har de været en god sparringspartner for alle involverede. De har elimineret den skepsis, der var i it-afdelingen og fået alle med på cloudtanken. Det har ikke krævet fyringer - tværtimod er ressourcekrævende opgaver konverteret til mere forretningsorienterede opgaver.”

Claus Christensen, IT-arkitekt, Albertslund Kommune