Work is not a place

Sikre og effektive it-løsninger til det moderne, hybride arbejdsliv

Jeres fordele med Work is not a Place

I dag er medarbejdere blevet vant til det hybride arbejdsliv – og det stiller krav til jeres virksomheds it-løsninger.

Den moderne virksomhed skal imødekomme medarbejdernes behov for fleksibilitet og for sikkert og effektivt, at kunne tilgå it-systemer uanset tid og sted. Med vores Work is not a Place-koncept samarbejder vi med jer om at udvikle it-løsninger, der giver mening og skaber målbar værdi for jer, og som gør, at I kan realisere alle fordelene ved det moderne arbejdsliv.

Sikkerhed

Sikkerheden bør altid være højt på agendaen hos virksomheder, der tilbyder hybride arbejdspladser – både i forhold til fjernadgang til data, tilgængelighed, backup-løsninger og compliance.

Med vores Work is not a Place-koncept kan I bevare sikkerheden om jeres it-systemer og trygt tilgå dem, uden at skulle bekymre jer om risikoen for at miste værdifulde data. Hos Conecto har vi den førende ekspertise inden for it-løsninger til det hybride arbejdsliv. Sammen med jer skaber vi en it-løsning, der ikke går på kompromis med sikkerheden, og som gør det enkelt for jer at tilgå jeres systemer uanset, hvor i verden I befinder sig.

Fleksibilitet

Når jeres it-løsning imødekommer medarbejdernes ønske om fleksibilitet og måde at arbejde på, er det både med til at gøre jeres virksomhed mere attraktiv som arbejdsplads og øge jeres produktivitet.

For Conecto er det centralt at skabe it-løsninger, der giver mening og skaber målbar værdi for vores kunder. Vi hjælper jer med at holde jeres organisation og medarbejdere forbundet gennem let adgang til alle it-arbejdsredskaber – uanset om de sidder på kontoret, derhjemme eller i en lufthavn på den anden side af jorden. Denne fleksibilitet er med til at øge medarbejdernes arbejdsglæde, som kan være afgørende i forhold til at fastholde værdifulde kolleger og rekruttere nye medarbejdere.

Bæredygtighed

It-løsninger giver mening, når de både formår at hjælpe jer med at arbejde effektivt i hverdagen, sikre økonomiske besparelser for virksomheden og fremme jeres bæredygtige målsætninger.

Bæredygtighed er for alvor kommet på dagsordenen, og med vores Work is not a Place-koncept er vi med til at skabe it-løsninger, der giver mening både bæredygtigt og økonomisk. Med cloudløsninger kan f.eks flere af jeres it-ressourcer afvikles i cloud, hvilket er med til at forlænge levetiden på jeres devices. Samtidig er fjernadgangen til jeres systemer og online møder med til at muliggøre det hybride arbejdsliv med reduceret transporttid og -omkostninger i hverdagen.

God stemning blandt kolleger hos Conecto

Udnyt fordelene ved det moderne, hybride arbejdsliv og indfri jeres mål

For at jeres it-løsning skaber mest værdi, skal den være langsigtet, rentabel og tilpasset jeres behov. Vi er med jer fra den strategiske planlægning til den daglige drift.

Hos Conecto vægter vi kundesamarbejdet højt. Med fokus på jeres vision og praktiske hverdag udvikler vi it-løsninger, der giver mening for jer. Vi er tilgængelige for jer, når I har brug for os. Vores konsulenter er certificeret på højeste niveau og er med jer fra den strategiske planlægning til den daglige drift. Med vores Work is not a Place-koncept får I en it-løsning, der er tilpasset det moderne arbejdsliv og hjælper jer med at indfri jeres forretningsmæssige mål.

Lad os tale om, hvordan vi sammen skaber en sikker og effektiv it-løsning til jer

I en verden der er digitalt forbundet, er it-løsninger og den fleksible arbejdsplads med til at forbedre medarbejdernes arbejdsglæde og øge deres produktivitet. Hent vores e-bog og læs de inspirerende artikler, hvor vi med afsæt i undersøgelser fra bl.a. Gartner går i dybden med vores Work is not a Place-koncept.

Brian Sprogø

Head of Work Is Not A Place