Security

Metodisk og struktureret tilgang til it-sikkerhed på tværs af alle brugere og hele infrastrukturen

It-sikkerhed bør opfattes som en kontaktsport, hvor modstanderen er ude på at skade en. Med en metodisk og struktureret tilgang til it-sikkerhed bliver I klar til at modstå angrebene.

Cyberangreb rammer alle typer virksomheder. Det er ikke et spørgsmål om hvis – men hvornår og hvor hårdt man bliver ramt. Derfor er I nødt til at have paraderne oppe og være i kontrol med jeres it-sikkerhedsprocesser. Conecto arbejder metodisk med det anerkendte rammeværktøj Critical Security Controls fra Center for Internet Security (CIS Controls) på tværs af hele jeres it-infrastruktur, så I er klar på det, der kommer.

Solidt overblik og metodik

Rammeværktøjet CIS Controls giver et solidt – teknologiuafhængigt – overblik over jeres it-sikkerhed, så I kan prioritere kommende indsatser.

Cyberangreb udvikler sig med lynets hast på tværs af grænser, brancher og typer virksomheder. It-sikkerhed skal derfor dække en bred vifte af områder, indsatser og teknologier. Vigtigst er jeres overblik over mulige eksisterende og nye angrebsflader – hvor kan I blive ramt. Gennem det anerkendte rammeværktøj CIS Controls hjælper vi jer med dette vitale overblik. Dermed får I mulighed for metodisk at evaluere og prioritere jeres it-sikkerhedsindsats på tværs af trusler og teknologier.

Få paraderne op

Få paraderne op og afværg angreb med hjælp fra et bredt netværk af højt specialiserede konsulenter.

Når it-sikkerhedsindsatserne skal realiseres, kræver det en it-partner, der kan se det store billede og hjælpe jer med løbende at parere potentielle angreb. Uanset om angrebene kommer via en central del af jeres infrastruktur eller ude fra periferien, skal de undgås. Hos Conecto har vi dyb viden og forståelse for de førende teknologier og deres indbyrdes integration. Det giver jer sikkerhed for en optimal konfiguration imellem teknologier, altså ingen utilsigtede huller i forsvaret. Det betyder også, at I har et bredt netværk af ekspertise på jeres hold.

Kontrol: know your house

Overlad ikke it-sikkerheden til tilfældigheder. Med faste kontroller, der gennemgåes kontinuerligt, får I vished for statusen af jeres it-sikkerhed.

Princippet ‘know your house’ dækker over kontrol, der udøves gennem klippefaste og nøje indlærte processer for it-sikkerhed. Afhængigt af jeres virksomhed og it-infrastruktur, kan der være flere eller færre kontrolpunkter. Men de skal alle kontinuerligt kontrolleres og gåes efter, således at it-sikkerheden ikke overlades til tilfældigheder. Ligeledes er processer ved angreb også vigtige, så I begrænser angrebets omfang og skade både hurtigt og effektivt.

Få grundlaget på plads for en mere tryg og sikker digital hverdag

Prioriter jeres it-sikkerhed gennem metodiske og fokuserede indsatser, der giver jeres virksomhed en mere tryg og sikker digital hverdag.

I Conecto er sikkerhed en integreret del af alt, hvad vi laver. Gennem vores solide erfaring fra hybride arbejdspladser og dybe ekspertise på tværs af teknologier rådgiver vi vores kunder – heriblandt også kunder med samfundsmæssig kritisk infrastruktur, til solide og sikre it-løsninger. Med udgangspunkt i jeres situation kan vores kompetente konsulenter hjælpe med at løfte jeres it-sikkerhed gennem prioriterede indsatser, så I kan holde fokus på jeres kerneforretning og mål.

Lad os tale om, hvordan vi sammen skaber en mere tryg og sikker digital hverdag

I en verden, der er digitalt forbundet, er it-sikkerhed afgørende for virksomhedernes eksistens. Derfor tilbyder vi fokuseret rådgivning, hvor udgangspunktet er en stærkt struktureret tilgang til it-sikkerhedsdisciplinen. Sammen løfter vi sikkerheden i jeres it-infrastruktur.

Jesper A. Frederiksen

Head of Security