Delte mobile enheder

- optimer anvendelsen af dem i kommunerne

IT-specialister holder møde på Conectos hovedkontor i Søborg

Styrk dit sundhedspersonale 

Hos Imprivata og Conecto forstår vi, at kommuner i Danmark står over for unikke udfordringer med at administrere delte mobile enheder til sundhedspersonale. Derfor har vi udviklet Imprivata Mobile – en sikker og brugervenlig løsning, der forenkler adgangen til flere applikationer på mobile enheder med blot et tryk eller swipe med et ID-kort. 

Strømlinet loginproces

Vores løsning strømliner loginprocessen og understøtter multifaktorgodkendelse, hvilket sikrer, at sundhedspersonale hurtigt og sikkert kan få adgang til alle nødvendige applikationer på delte mobile enheder. Dette giver klinikerne mulighed for at fokusere på deres patienter, de kliniske arbejdsgange og reducere stress. 

Compliance

Imprivata Mobile hjælper også kommuner med at sikre overholdelse af sundhedsdataregler, samtidig med at de reducerer omkostninger forbundet med deling af mobile enheder mellem brugerne. Det er en omkostningseffektiv løsning, der øger antallet af brugere, der kan dele den samme mobile enhed uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan Conecto og Imprivata Mobile kan hjælpe din kommune med at strømline arbejdsprocesser og samtidig give en sikker og problemfri adgang til mobile enheder og applikationer, kan du downloade vores artikel. Du kan også se vores video nedenfor. 

Udfyld formularen nedenfor og vi sender dig artiklen (på engelsk) til dig:

E-mail*
First name*
Last name*
Company*
Yes, I accept that Conecto will use my information to contact me and tell me about Conecto and their services and products.

Om Conecto

I Conecto lever vi for at gøre vores kunder mere effektive og mobile. Vores redskab er skræddersyede IT-løsninger med fokus på solide branchestandarder, optimale brugeroplevelser og kompromisløs sikkerhed. Det har vi gjort i over 20 år, og det går rigtig godt.

Kulturen hos Conecto er præget af stor entreprenørånd, engagement og faglig dygtighed. Vi er en meget flad, tæt og uformel organisation, hvor der er højt til loftet, en super social stemning og stor respekt for det enkelte individ. Vi er på en vækstrejse, og det giver altid spændende udfordringer og muligheder for dem, der kan og vil med på turen.

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Thomas Lehmann

Head of Digital Health