Cloud Transformation

Fleksibel og sikker it-løsning til den moderne virksomhed

Jeres fordele med Cloud Transformation

I et konkurrencepræget marked er virksomheder i gang med Cloud Transformation for hurtigt og fleksibelt, at kunne imødekomme muligheder og skiftende efterspørgsel i markedet.

For at sikre øget fleksibilitet, når der behov for at skalere virksomhedens it-miljø og -løsninger, er flere og flere virksomeder i gang med Cloud Transformation. Hos Conecto samarbejder vi med jer om at modernisere jeres it-løsning, så jeres data og forretningsapplikationer bliver overført fra et datacenter eller hostingpartner til en cloudløsning, der giver jer fleksibilitet.

Fleksibilitet

I takt med at virksomheder vækster, er fleksible cloudløsninger afgørende for, at virksomhederne kan handle hurtigt på tendenser og markederne.

Med en proaktiv cloudstrategi får I mulighed for at justere workloads on-demand, uden at det påvirker jeres applikationers performance. Hos Conecto har vi i flere år hjulpet både store og små virksomheder med Cloud Transformation. Sammen med jer sikrer vores it-specialister, at I får en cloudløsning, der giver jer fleksibiliteten til at justere jeres forretning og it-løsninger i takt med at jeres behov til cloudservices ændrer sig.

Økonomisk

For de fleste virksomheder er cloud en økonomisk og meningsfuld it-løsning, da den transformerer massive it-investeringer til forbrugsbaserede betalingsmodeller, der er nemme at justere og skalere.

Med Cloud Transformation er vi med til at sikre, at I får indblik i, hvilke forretningsenheder i jeres virksomhed, der bruger jeres cloudløsning, hvad de bruger den til, hvad det koster jer og hvordan omkostningsniveauet udvikler sig over tid. Samtidigt kan cloudløsninger nemt skaleres fra dag til dag – både op og ned. Med den rette governance-model kan I dermed hurtigt omstille jeres it-miljø, så I kun betaler for de services, ressourcer, licenser m.m. som I reelt bruger.

Sikkerhed

Cloudløsninger der er baseret på førende teknologier, er med til at sikre høj sikkerhed omkring systemer, applikationer, brugere og endda devices.

Cloud tilbyder en bred vifte af konfigurerbare sikkerhedsindstillinger og med mulighed for at justere disse indstillinger, får I en højere grad af kontrol med sikkerheden om jeres systemer, applikationer, brugere og de devices, de anvender. Hos Conecto har vores konsulenter den førende ekspertise inden for cloudteknologier, og sammen med jer sikrer vi, at I får en cloudløsning, der giver mening i forhold til jeres sikkerhedskrav.

IT-specialister i samtale hos Conecto

Indfri potentialet med Cloud Transformation

For at jeres cloudløsning skaber mest værdi, skal den være økonomisk, sikker og give jer fleksibiliteten til at handle hurtigt, når der er behov for det.

Hos Conecto har vi erfaring med at hjælpe både store og små virksomheder med at drage fordel af fleksibiliteten og potentialet med Cloud Transformation. Med fokus på jeres vision og strategiske målsætninger tilbyder vi at supportere jer med jeres Cloud Transformation, så I kan indfri jeres mål og imødekomme den skiftende efterspørgsel i markedet.

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Christian Fenneberg

Chief Technology Officer / Head of Cloud Transformation