Webinar

Løft it-sikkerheden og brugeroplevelsen i din Microsoft infrastruktur

Dato: 21. marts 2023 09:30-11:00 Virtuelt Gratis Deadline: 20. marts 2023

Invitation til webinar om it-sikkerhed

Digitalisering og tilgængelighed i de platforme, applikationer og data, som vi udstiller eksternt til brugere, borgere, kunder m.fl. udvikler sig positiv men også meget hurtigt. Det har dels forøget kompleksiteten i infrastrukturen og dels givet potentielt brede angrebsflader, som cyberkriminelle desværre kan udnytte.

En struktureret tilgang er det stærkeste grundlag for en højnet it-sikkerhed

Hos Conecto anvender vi det anerkendte rammeværktøj Critical Security Controls fra Center for Internet Security (CIS) til at sikre, at de sikkerhedsinitiativer, der implementeres, sker struktureret og prioriteret. På den måde løftes virksomhedens såkaldte security posture så effektivt og hurtigt som muligt.

MFA er et grundlæggende element i sikkerhedsstrategien

For mange virksomheder er MFA allerede et essentielt kontrolpunkt i deres sikkerhedsstrategi. I CIS Controls er MFA placeret som en Prioritet 1 (IG1), da det er et grundlæggende og meget effektivt element indenfor almindelig access management.

MFA højner it-sikkerheden

Især to områder bliver overset

Conecto støder jævnligt på kunder, der bliver overrasket over, at de utilsigtet har en mangel i deres it-sikkerhed eksempelvis i deres Microsoft infrastruktur. Der er især to områder, som bliver overset, og hvor vi med en MFA eller Identity løsning fra Entrust kan implementere en forstærket sikkerhedskontrol:

  1. Beskyttelse af Windows servere (on-prem)
    For Windows servere kan administrationsservere og andre kritiske servere on-prem sikres med stærk MFA, inden der gives adgang til virksomhedens data.
  2. Windows arbejdsstationer (logon protection)
    De fleste virksomheder har allerede krypteret harddiske, men hvis en enhed bortkommer i eksempelvis dvaletidstand i en lufthavn har dette ingen effekt. Så er det kun et eventuelt afluret brugernavn og kodeord, som begrænser uvedkommende adgang.

Entrust på toppen af Microsoft infrastrukturen:

Entrust Identity løsningen lægges på toppen af kundernes eksisterende Microsoft setup. Det er både nemt at administrere og at anvende for slutbrugerne. Løsningen kan nemlig beskytte alle eksterne adgange til din virksomheds netværk, applikationer og ressourcer, uanset om det er cloud eller on-prem.

Deltag i dette webinar, hvor Jesper Frederiksen, Head of Security i Conecto og Michael Gulløv fra Entrust gennemgår udfordringen og mulighederne. Webinaret består af en præsentation med udgangspunkt i ovenstående udfordringer, konkrete kundecases og en live demo af løsningen. Til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere konkrete forhold både med Conecto, Entrust og de andre deltagere.

Tilmeld dig nedenfor og bliv klædt på til at beskytte alle eksterne adgange til din virksomheds netværk, applikationer og ressourcer.

Dette event har været afholdt.

Er du interesseret i at høre mere om emnet, så tag kontakt til os!

Lad os tale om, hvordan vi sammen skaber en mere tryg og sikker digital hverdag

I en verden, der er digitalt forbundet, er it-sikkerhed afgørende for virksomhedernes eksistens. Derfor tilbyder vi fokuseret rådgivning, hvor udgangspunktet er en stærkt struktureret tilgang til it-sikkerhedsdisciplinen. Sammen løfter vi sikkerheden i jeres it-infrastruktur.

Jesper A. Frederiksen

Head of Security