Gå til sidens indhold

Vitalis 2020 - ny dato

Igen i år tager Conecto til Vitalis. Ønsker du at vide mere om Imprivata, tynde klienter, Citrix, netværk og nyt inde for care-systemer og meget mere, er denne tur relevant for dig!

 

Oplev Vitalis 2020

Endnu engang arrangerer Conecto en samlet kundetur til Nordens største e-health messe, Vitalis, som afholdes i Göteborg. Her vil vi give jer en eksklusiv mulighed for blandt andet at møde Imprivata og høre nyt fra deres verden. På Vitalis findes også mange andre interessante leverandører, som du får mulighed for at møde. 

Conecto gør det nemt for dig, idet vi har arrangeret en samlet tur med transport og hotel. Vi har sammensat et program, som blandt andet inkluderer information, nyt fra Imprivata, adgang til Vitalis samt en networking-middag den 25. august.

 

Om konferencen

E-sundhed er i stigende grad kommet i søgelyset, og Vitalis tiltrækker flere og flere hvert år. På Vitalis 2020 vil mere end 5.000 deltage som repræsentanter fra sundhedssektoren, offentlige myndigheder, den akademiske verden og erhvervslivet. Alle samles med et fælles formål om at styrke deres viden og forbedre fremtidens sundhedsvæsen, netværke og for at have mulighed for at føre vigtige dialoger om fremtiden for sundhedspleje, og om hvordan visioner kan omdannes til virkelighed. Læs mere på www.vitalis.nu og for en fornemmelse af stemningen gennem billeder fra Vitalis 2019 her.

 

Det praktiske

Conecto kører fra København tirsdag den 25. august om morgenen, ca kl 6:30. Ønsker du selv at komme til Göteborg, mødes vi ved konferenceindgangen kl. 10:00. Turen arrangeres i samarbejde med Conecto og Imprivata. Vi kører mod København onsdag den 26. august omkring frokosttid - og er hjemme ved 15-tiden.

  • Tidspunkt: tirsdag den 25. - onsdag den 26. august 2020
  • Pris: kr. 2.995,- ekskl. moms
  • Tilmeldingsfrist: 14. august 2020

Ønsker du mere information om turen, kan du kontakte vores Concept Manager Thomas Lehmann eller registrere dig direkte i nedenstående formular. 

Husk at tage stilling til, hvorvidt du vil deltage i networking-middagen og hvorvidt du gerne vil køre sammen med os til Göteborg.

 

 

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv. Ønsker du ikke det, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt.  

Tilmelding til Vitalis 2020 - ny dato


Tak for din tilmelding

Din forespørgsel er nu sendt, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl

Din forespørgsel blev ikke sendt, prøv venligst igen.

Andre events

}