Gå til sidens indhold

Vitalis 2018

I år tager Conecto til Vitalis igen. Denne tur er relevant for dig, som ønsker at vide mere om Imprivata, tynde klienter, Citrix, netværk, nyt inden for care-systemer og meget mere.

Oplev Vitalis 2018

Endnu en gang arrangerer Conecto en samlet kundetur til Nordens største e-health messe, Vitalis, som afholdes i Göteborg. Her vil vi give jer en eksklusiv mulighed for blandt andet at møde Imprivata og høre nyt fra deres verden. På Vitalis findes også mange andre interessante leverandører, som du får mulighed for at møde.

Conecto gør det nemt for dig, idet vi har arrangeret en samlet tur med transport og hotel. Vi har sammensat et program, som blandt andet inkluderer information, nyt fra Imprivata, adgang til Vitalis samt en networking-middag den 24. april.

Om konferencen

E-sundhed er i stigende grad kommet i søgelyset, og Vitalis tiltrækker flere og flere hvert år. På Vitalis 2018 vil mere end 4.500 deltage som repræsentanter fra sundhedssektoren, offentlige myndigheder, den akademiske verden og erhvervslivet. Alle samles med et fælles mål om at styrke deres viden og forbedre fremtidens sundhedsvæsen. Derudover får man mulighed for at netværke, føre vigtige dialoger om fremtiden inden for sundhedspleje samt få indblik i, hvordan visioner kan omdannes til virkelighed.

Læs mere på www.vitalis.nu.

Det praktiske

Conecto kører fra København tirsdag den 24. april om morgenen, ca. kl. 6:30. Ønsker du selv at komme til Göteborg, mødes vi ved konferenceindgangen kl. 10:00. Turen arrangeres i samarbejde med Conecto og Imprivata.

  • Tidspunkt: 24. til 25. april 2018
  • Pris: kr. 2.995,- ekskl. moms 
  • Tilmeldingsfrist: 30. marts 2018

Turen inkluderer

  • Mulighed for samlet kørsel fra København (kører du selv, mødes vi kl. 10:00 i Göteborg)
  • Hotelovernatning på enkeltværelse
  • Adgang til messe-udstilling
  • Networking-middag tirsdag aften

Ønsker du mere information om turen, kan du kontakte vores Concept Manager Thomas Lehmann eller registrere dig direkte i nedenstående formular. 

 

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv. Ønsker du ikke det, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt.  

Event har været afholdt

Andre events

}