Gå til sidens indhold

Virtuelt Round Table: Rundt om Windows 365 - hvordan ved du, om det er den rigtige løsning for dig?

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Onsdag den 27. oktober: 
Rundt om Windows 365 - hvordan ved du, om det er den rigtige løsning for dig?   

Microsoft har i løbet af sommeren lanceret Windows 365. Det lyder bekendt, men hvad er det egentlig? Kort fortalt er Windows 365 Microsofts måde at gøre et Windows miljø nemt tilgængeligt for mindre virksomheder. Modsat Azure Virtual Desktop (tidl. Windows Virtual Desktop) som kan virke uoverskueligt for nogle virksomheder både rent teknisk, licensmæssigt og ift. kundernes reelle behov. Windows 365 findes i to versioner med forskellige muligheder for fleksibilitet – som gør det overskueligt for mindre virksomheder at lave et Windows miljø uden en stor IT-afdeling.  

På dette virtuelle round table kigger vi nærmere på hvad Windows 365 reelt er ift. Azure Virtual Desktop, hvad tilbyder det kunderne, for hvem er det relevant og hvordan forholdet er mellem overskuelighed og fleksibilitet.  

Deltag i dette virtuelle round table med Conectos Jan Werenfeldt og Jesper Schaadt!

Vi ses på teamsmødet!

Klik her for at tilmelde dig

 

Andre events

}