Gå til sidens indhold

Virtuelt Round Table: Privileged Access Management, hvordan bliver det allemandseje?

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Tirsdag den 30. november: 
Privileged Access Management - hvordan bliver det allemandseje?

Privilegerede konti og adgang til disse er nødvendige til administration af applikationer, enheder og ressourcer i ens IT-infrastruktur. Men disse konti udgør en endnu større sikkerhedsrisiko end den almindelige brugers egen adgang, på grund af de mange rettigheder, som de er tildelt. Netop disse rettigheder giver adgang til følsomme og beskyttede oplysninger – hvilket gør, at administratorkonti kan være et sikkerhedsmareridt.

Med en PAM-løsning (privileged access management) på plads, kan organisationer sikre deres privilegerede konti.

På denne virtuelle round table gennemgår Thomas Lehman fra Conecto sammen med Christian Hinnaland og Jakob Voss-Eliasson fra Imprivata, hvor simpelt en PAM løsning kan implementeres rent teknisk ligesom vi gennemgår den organisatoriske del, som også ligger i at implementere en sådan løsning.

Vi ses på teamsmødet tirsdag den 30. november kl. 9!

 

Dette event har været afholdt

 

Andre events

}