Gå til sidens indhold

Virtuelt Round Table: Genvejen til Azure Virtual Desktop

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Onsdag den 17. november
Genvejen til Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop (tidl. Windows Virtual Desktop) er Microsofts måde at levere virtuelle desktops og applikationer til brugerne. Der er selvsagt mange udfordringer, når man som virksomhed gerne vil gøre det nemt at levere desktops og applikationer til ens brugere. Ikke mindst ift. at installere og vedligeholde applikationer og images - uanset hvor brugerne befinder sig, hvilken device de benytter osv. 

I al beskedenhed ved vi i Conecto en del om det - både i forhold til Citrix-miljøer og Azure Virtual Desktop-miljøer. Derfor har vi også udviklet en løsning, så vores kunderne langt nemmere og mere præcist kan løse noget af ‘rugbrødsarbejdet’ med denne type virtualiserede miljøer med automatisering. Dermed kan kunderne dagligt tilbyde deres brugerne et helt nyt og friskt miljø, som fungerer optimalt, vel og mærke uden at lægge IT-afdelingen ned. 

Deltag i dette virtuelle round table med Conectos Jan Werenfeldt og Jesper Schaadt! 

Andre events

}