Gå til sidens indhold

Virtuelt Round Table: Del elefanten op i mindre bidder - planlæg din Cloud Transformation!

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Onsdag den 13. oktober: 
Del elefanten op i mindre bidder - Planlæg din Cloud Transformation!

På dette virtuelle round table kigger vi nærmere på, hvordan du rent praktisk kommer i gang med at planlægge din Cloud Transformation. Hvad skal man forholde sig til og i hvilken rækkefølge? Og når man først har anlagt en cloud strategi, er det lige så vigtigt, at man ændrer sit mindset og opstiller rammer og sikrer governance for brugen af det, så man ikke får sig en ubehagelig overraskelse i form af en uforudset regning.

Det kan virke uoverskueligt, ja nærmest som vittigheden om hvordan man spiser en hel elefant … Svaret er naturligvis ved at dele den op i mindre bidder og spise én ad gangen.

På dette round table kigger vi derfor nærmere på, hvordan man deler en Cloud Transformation op i mindre bidder! Hvordan sikre vi at alle interessenter er informeret og bliver hørt. Hvordan sikres det at IT platformen ikke går i stå mens rejsen forgår ved siden af, men i stedet kommer med på rejsen.

Hør om Conectos metodik og kom gerne med spørgsmål til dine bekymringer med rejsen.

Vi ses onsdag den 13. oktober kl.15 på teamsmødet!

 

Klik her for at tilmelde dig

 

Andre events

}