Gå til sidens indhold

Virtuelle Round Tables vendor edition: IAM gjort simpelt - 17. september

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne torsdag den 17. september: 

IAM gjort simpelt - få styr på de trivielle opgaver via automatisering 

Typisk er det IT-afdelingen, der manuelt opretter nye medarbejdere og tildeler dem relevante adgange. Antallet af systemer og applikationer, som medarbejderen skal have adgang til både i cloud og on-prem, er vokset ekstremt de senere år, og det tager ofte lang tid at få de nye medarbejdere på plads med de rette adgange. Derfor tildeles adgange ofte ved at kopiere en lignende medarbejders rettigheder.

Med IAM tildeles de enkelte brugere automatisk, f.eks. via HR- eller lønsystemet, en eller flere roller med tilhørende relevante adgange. Dermed bliver det enkelt at provisionere en medarbejder med netop de relevante rettigheder og ikke mindst de-provisionere vedkommende, hvis medarbejderen får nyt ansvarsområde eller fratræder i virksomheden. Det hjælper IT-afdelingen med at holde styr på rettighederne og gør det nemt at administrere adgangene.

Vær med på dette virtuelle roundtable, hvor Conecto introducerer vores nye samarbejdspartner 2ndC og hør, hvordan vi sammen kan gøre en ellers kompleks teknologi simpel og enkel.

Mød os torsdag den 17. september kl. 9 på teamsmødet!

Klik her for link til mødet

Klik og få mødet i din kalender

 

Eventet har været afholdt

Andre events

}