Gå til sidens indhold

Virtuelle Round Tables – Fokus: Citrix ADC og Pooled Capacity - 12. maj

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables hver tirsdag og torsdag kl. 9. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne tirsdag den 12. maj: 

Citrix ADC og Pooled Capacity

Citrix ADC har udvidet porteføljen over de seneste år med nye editions samt måder at licensere det på. Vi gennemgår de forskellige modeller, og går i dybden med pooled capacity, som er svaret på en mere fleksible licensmodel både til software og hardware.

Mød os tirsdag den 12. maj kl. 9 på teamsmødet!

Klik her for link til mødet

Eventet har været afholdt

Andre events

}