Gå til sidens indhold

VIP Briefing: Work Is Not A Place - enkelt og sikkert med det nye Citrix!

VIP Briefing: Work Is Not A Place - enkelt og sikkert med det nye Citrix!
På denne VIP Briefing har vi den store fornøjelse at byde velkommen til Peter Söderholm, Director Sales Engineering, Nordics, Citrix, der ud fra sikkerhedsmæssigt perspektiv vil fortælle, hvordan det nye Citrix kan sikre levering af moderne fleksible arbejdspladser og en unik user experience til brugerne i samspil med andre teknologier.

Det seneste år har budt på nedlukning & hjemmearbejde i lange perioder. Mange har pludselig fået øjnene op for, at deres IT-setup og -sikkerhed er blevet overhalet af virkeligheden og hvordan deres brugere rent faktisk arbejder. Der skal derfor nye tanker til, så levering af IT ikke bliver et valg mellem sikkerhed på den ene side, og user experience og effektivitet på den anden. IT skal leveres både sikkert til brugerne og på deres præmisser, så teknologien understøtter både medarbejderne og forretningen.

Med udgangspunkt i sikkerhed, kommer Peter Söderholm blandt andet ind på, hvordan man med det nye Citrix kan levere IT til brugerne som en Netflix oplevelse. Hvordan Citrix og Microsoft komplementerer hinanden i denne sammenhæng og hvordan Citrix ser fremtiden i forhold til virtual apps og desktops. 

  • IT som en Netflix oplevelse
  • Sikkerhed, der følger brugerne, uanset hvor de arbejder
  • Hvordan tilpasser du brugen af teknologi til at opnå forretningsmålene

Tilmeld dig denne online briefing, hvor du kan opleve Peter Söderholm forklare, hvordan sikkerhed, teknologi og brugerne kan gå hånd i hånd – og sikre, at din forretning er agil, effektiv og fremfor alt endnu tættere på dine kunder.

Klik her for at tilmelde dig

Andre events

}