Gå til sidens indhold

TechTalkPLUS 2019: Customer Experience i et dynamisk workspace - se dine brugere som kunder!

Dette års TechTalk PLUS fokuserer på Customer Experience i et dynamisk workspace, se dine brugere som kunder!

I fremtiden har virksomheder behov for relevante IT-løsninger, der sætter brugerne i stand til at være kompetente, effektive og innovative. IT skal støtte op om både forretningens behov og den enkelte brugers hverdag – i stedet for at være en daglig udfordring og tidsrøver. Smidig IT skal minimere tid brugt på systemer og processer – og give brugerne og forretningen mulighed for at fokuserer på de reelle arbejdsopgaver og værdiskabende tiltag.

På dette års TechTalk PLUS kan du opleve fordelene for virksomheder og deres brugere ved et Customer Experience fokus – når Conecto sammen med vores samarbejdspartnere viser dig intelligente og smarte muligheder med den nyeste teknologi og måde at tænke på.

I løbet af dagen dykker vi ned I blandt andet: cloud strategi, fleksible og intelligente workspaces, automation, floorwalking, tap ind og ud, multifactor authentication på mobile devices, asset tracking, heat mapping, log-on hastighed, AI og supercomputing, grafisk optimering, performance monitorering og meget mere … 
Se her hvilke sessioner, der er på henholdsvis Tech Track og Bizz Track

 

Tid og Sted:

Torsdag den 26. september kl.08:30-18:00

Restaurant Gemyse i Tivoli, 1553 København K

 

Agenda 

08.30–09.15:  Morgenmad og registrering

09.15–09.30:  Velkomst

09.3010.30:  Keynote ved Asger Flygare Bech-Thomsen, CEO Nordisk Film Cinemas - læs mere her

10.40–11.40:  Faglige sessions

11.40–12.30:  Frokost

12.30–14.10:  Faglige sessions

14.10–14.40:  Kaffepause

14.40–16.30:  Faglige sessions

16.30–17.00:  Afrunding ved David Hald, Bestyrelsesformand i Conecto

17.00–18.00:  Snacks, Forfriskninger og Networking

Se her hvilke sessioner, der er på henholdsvis Tech Track og Bizz Track

 

Sponsorer 

På dagen kan du møde følgende sponsorer:  

 

Deltagelse

Arrangementet er gratis at deltage i, men er eksklusivt forbeholdt kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere og sponsorer. Når du tilmelder dig, modtager du en automatisk bekræftelse på den tilmelding, men vi forbeholder os ret til at afvise tilmeldinger fra personer udenfor vores målgruppe. 

 

Vigtige informationer

 

Transport fra Jylland og Fyn

Hvis du bor i Jylland eller på Fyn og ønsker at deltage i en fælles bustur til København, skal du give os besked på lbr@conecto.dk.  

 

Dine oplysninger og billeder

I forbindelse med din tilmelding, accepterer du, at dine kontaktoplysninger bliver delt med sponsorer på TechTalkPLUS 2019, som vil fremgå af denne side.

Oplysningerne vil kun blive brugt til information omkring eventet og efterfølgende opfølgning på eventet af Conecto. Dine oplysninger vil ikke blive brugt i anden sammenhæng uden din specifikke tilladelse. 

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv.

Har du spørgsmål eller kommentarer til billeder eller hvordan vi anvender dine oplysninger, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt - og vi kontakter dig hurtigst muligt.   

 

 

Andre events

}