Gå til sidens indhold

TechTalk - Floorwalking og brugeradfærdsanalyse how to (Webcast)

En del af Conectos Vision Scope metodik er at skabe indsigt i det daglige IT-miljøs udfordringer, det kan være besværlige IT- arbejdsgange, applikationer og endpoints, der ikke benyttes.

Men indsigt kommer ikke uden data - og vi må erkende, at vi ikke rigtig ved 100% hvad vores brugere laver, hvor meget de flytter sig mellem de enkelte endpoints, hvor mange applikationer de anvender over en uge og hvor ofte, hvor mange gange de taster f.eks. bruger navn og password i løbet af den dag. Så den bedste måde at komme helt tæt på brugerne og deres IT miljø er ved at gå blandt dem. Derfor er floorwalking en del af mange af vores projekter for kun ved at gå blandt brugerne, lærer vi, præcist hvordan de arbejder og hvilke IT-udfordringer de har i deres hverdag.

På denne techtalk fortæller vi, hvordan vi udfører Floorwalking og brugeradfærdsanalyse. Vi viser de værktøj, vi benytter som et komplement til vore floorwalking, hvor vi kan tracke hver enkelte bruger og deres unikke identitet på AD, endpoints, VDI og applikationer - og samler denne information til appliaktionskonsolidering, endpoint- og applikationsoptimering.

Tilmeld dig nedenfor og få tilsendt linket på tidspunktet for webcasten.  

Event har været afholdt

Andre events

}