Gå til sidens indhold

Teams-optimeringer i Citrix, tykke og tynde klienter

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne Onsdag den 17. februar: 
Teams-optimeringer i Citrix, tykke og tynde klienter

Teams-møde er næsten blevet en terminologi for sig selv og associeres med videomøder på samme niveau som “at google noget”. Dog kæmper mange organisationer stadig med stabiliteten på lyd og video, når Mocrosoft Teams drives fra blandt andet Citrix. Videodelen kræver meget og Teams er måske designet mest med fokus på funktionalitet end på ressourceoptimering. Derfor er der en række ting, der skal skrues på før, man kan den optimale brugeroplevelse - og derved et værktøj, som giver den tiltrængte frihed og visuelle interaktion med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Så deltag i dette virtuelle round table, hvor vi diskuterer, hvad man skal tænke på, når man vil have Microsoft Teams i Citrix til at fungere optimalt!

Mød os onsdag den 17. februar kl. 9 på teamsmødet!

 

Andre events

}