Gå til sidens indhold

Tag med Conecto til Cisco Live 2019 i Barcelona

Tag med til Cisco Live januar 2019, og du vil opleve uddannelse, udvikling, inspiration ikke mindst teknologisk innovation i absolut topklasse. 

Et af de væsentligste aspekter ved konferencen er desuden, at du decideret kan uddanne dig og få certificeringer på konkrete produkter og løsninger og naturligvis networke med venner fra branchen. 

Alt dette kan du opleve

Conecto sikrer, at der bliver rig mulighed for at netværke og føre dialog med andre kunder, producenter og selvfølgelig Conectos konsulenter.

Det faglige indhold på konferencen har højeste prioritet. Conectos konsulenter vil deltage fra tidlig morgen til sen aften, og de hjælper med at guide dig til de rigtige sessioner. Vi vil også gerne mødes med dig inden konferencen og hjælpe med at planlægge sessioner sammen med dig.

På konferencen er det muligt at møde udviklere og ansvarlige inden for alle produkter, og du kan forvente at sidde sammen med de dygtigste og mest kompetente personer inden for alle områder.

Conecto er på turen vært for en række arrangementer, som du kan vælge at deltage i, hvis det passer dig. Vi prioriterer det sociale samvær højt og tilbyder bl.a. morgenløb for de friske – og er der andre gode ideer, så kom endelig med dem!

Det med småt

Turen inkluderer:

  • Fly t/r med afrejse fra Københavns Lufthavn (28. januar til 1. februar)
  • Transfer til og fra hotel
  • Overnatning på hotel i gåafstand til konferencecenteret
  • Fuld forplejning
  • Socialt event for alle

Turen er lukket for tilmeldinger, men du er mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information om turen og hvordan vi evt. kan mødes i Barcelona. Skriv til os på info@conecto.dk.  

Læs mere om konferencen

Vi glæder os til at se dig! 

Event har været afholdt

Andre events

}