Gå til sidens indhold

Tag med Conecto til Cisco Live 2018 i Barcelona

Cisco Live Barcelona

Tag med til Cisco Live januar 2018, og du vil opleve uddannelse, udvikling, inspiration ikke mindst teknologisk innovation i absolut topklasse. 

Konferencen varer fem dage, og du kan bl.a. blive opdateret på de seneste teknologier fra Cisco (teoretisk og praktisk). Du vil samtidig blive klogere på Ciscos og Citrix’ samarbejde omkring f.eks. automatisering.

Et af de væsentligste aspekter ved konferencen er desuden, at du decideret kan uddanne dig og få certificeringer på konkrete produkter og løsninger og naturligvis networke med venner fra branchen. DevNet Zone er desuden udvidet med mange sessioner og læring for dig, som synes, at Python, REST, NITRO osv. lige er sagen. 

Her i Conecto finder vi Cisco MERAKI ekstremt spændende, da de stiller data til rådighed, som kan generere en masse værdifuld indsigt for virksomheder. Dem vil du selvfølgelig også møde i DevNet Zone.

Alt dette kan du opleve

Conecto sikrer, at der bliver rig mulighed for at netværke og føre dialog med andre kunder, producenter og selvfølgelig Conectos konsulenter.

Det faglige indhold på konferencen har højeste prioritet. Conectos konsulenter vil deltage fra tidlig morgen til sen aften, og de hjælper med at guide dig til de rigtige sessioner. Vi vil også gerne mødes med dig inden konferencen og hjælpe med at planlægge sessions sammen med dig.

På konferencen er det muligt at møde udviklere og ansvarlige inden for alle produkter, og du kan forvente at sidde sammen med de dygtigste og mest kompetente personer inden for alle områder.

Conecto er på turen vært for en række arrangementer, som du kan vælge at deltage i, hvis det passer dig. Vi prioriterer det sociale samvær højt og tilbyder bl.a. morgenløb for de friske – og er der andre gode ideer, så kom endelig med dem!

Det med småt

Turen inkluderer:

  • Fly t/r med afrejse fra Københavns Lufthavn (28. januar til 2. februar)
  • Transfer til og fra hotel
  • Overnatning på hotel i gåafstand til konferencecenteret
  • Fuld forplejning
  • Socialt event for alle

Pris: DKK 15.000 inkl. moms

Bemærk at denne pris ikke inkluderer adgang til konferencen. Dette købes separat på http://www.ciscolive.com/emea/

 

Tilmeld dig via nedenstående formular. 

Vi glæder os til at se dig! 

Event har været afholdt

Andre events

}