Gå til sidens indhold

På tur i Citrix-land: Del dine favoritter og seneste nyt

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne tirsdag den 26. januar: 
På tur i Citrix-land: Del dine favoritter og seneste nyt!

Så er det igen på tide at dele ud af vores viden om de værktøjer, vi benytter os af i vores daglige arbejde med Citrix, Citrix Cloud og Azure.

Vi kommer til at fokusere på de problemstillinger virksomheder kan stå overfor når de ikke har de rigtige værktøjer til rådighed og hertil vise jer hvilke værktøjer vi benytter os af, for at I kan få den samme glæde af dem som vi har. Tag endelig jeres egen værktøjskasse med - så du kan være med til at dele dine egne små fund! 

Derudover vil vi løfte sløret for nogle af de nyheder Citrix har at byde på for 2021 😊  

 

Mød os tirsdag den 26. janaur kl. 9 på teamsmødet!

 

Andre events

}