Gå til sidens indhold

Oplev Citrix Synergy 2020

Opelv Citrix Synergy sammen med de førende Citrix specialister og få det maksimale ud af turen!

Citrix Synergy er konferencen, hvor du får mulighed for at forstå de trends, der er i IT-verdenen, møde og opleve teknologierne på første hånd samt blive opdateret på alt nyt inden for Citrix. Samtidigt har du en unik mulighed for at uddanne dig og få certificeringer på konkrete produkter og løsninger, når du deltager i konferencen!

Alt dette kan du opleve

Conecto sikrer, at du får rig mulighed for at netværke og føre dialog med andre kunder, producenter og selvfølgelig også Conectos egne konsulenter.

Det faglige indhold på konferencen har højeste prioritet. Conectos konsulenter vil deltage fra tidlig morgen til sen aften, og du kan booke tid med dem, hvis du vil guides til de rigtige sessioner for dig. Du vil få lejlighed til at møde udviklere og ansvarlige inden for alle produkter, og du kan forvente at være på konference med de dygtigste og mest kompetente personer inden for alle områder.

På turen afholder Conecto unikke TechTalks med vores partnere, hvor du kan dykke ned i teknikken sammen med vores konsulenter. I den øvrige tid prioriterer vi det sociale samvær og tilbyder blandt andet morgenløb, sociale events og god mad.

Rejsen inkluderer:

 • Fly med afrejse fra Københavns Lufthavn (t/r)
  Udrejse søndag den 17/5, kl.08:15*
  Hjemrejse fredag den 22/5 kl. 17:55* (ankomst den 23/5)
 • Transfer til og fra hotel
 • Overnatning på hotel i gåafstand til konferencen
 • Måltider på turen (morgenmad, frokost og middag)
 • Daglige debriefinger med Conecto
 • TechTalks med vores partnere i løbet af turen
 • Socialt networking event (mandag den 18/5)

*Foreløbige tider - vi tager forbehold for evt. ændringer. 

Om konferencen

Konferencen løber fra den 19.-21. maj 2020.
Konferencepas er IKKE inkluderet i turen, men dette kan købes seperat på www.citrixsynergy.com.

Hvis du selv køber konferencepas, skal vi bede dig huske, at skrive Conecto som Channel Partner, så vi kan holde styr på hele gruppen. 

Early Bird Pris

Early Bird-prisen for at deltage på turen er 24.999 DKK ekskl. moms.
Tilmeldingsfrist Early Bird: 15. januar 2020. Herefter er du velkommen til at kontakte os for at høre om tilgængelige pladser og prisen.

Prisen inkluderer IKKE adgang til konferencen, men dette kan købes på www.citrixsynergy.com.

Tilmelding

Tilmelding og fakturering håndteres af vores rejsebureau Travel 4 Companies. Når du klikker på linket nedenfor, videresendes du til en tilmeldingsformular hos Travel 4 Companies, den skal du udfylde med dine personlige oplysninger - blandt andet med oplysninger fra dit pas. 

Klik her for tilmelding hos vores rejsebureau Travel 4 Companies

Klik her for at downloade invitationen som pdf

 

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv. Ønsker du ikke det, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt.  

Brug linket ovenfor for tilmelding hos Travel 4 Companies

Andre events

}