Gå til sidens indhold

NSIS – den nye nationale standard omsat til praksis

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne fredag den 30. oktober:

Virtuel Round Table vendor edition med Entrust: NSIS – den nye nationale standard omsat til praksis

Alle statslige organisationer, regioner og kommuner skal leve op til de krav, som introduceres med den nye National Standard for Identiteters Sikringsniveauer (NSIS). Derfor står de overfor en opgave, som berører mange dele af organisationen. På denne virtuelle round table, som vi holder sammen med Michael Gulløv fra Entrust, vil du bl.a. kunne høre om de væsentligste forhold i standarden omsat til praksis og hvordan det vil påvirke den enkelte brugers dagligdag. Vi kommer endvidere ind på integration til eksisterende infrastruktur, iDP mv. samt onboarding med MitID.

Vi ses!

Klik her for link til mødet


Klik og få mødet i din kalender

Andre events

}