Gå til sidens indhold

Myten om latency - Påvirker det reelt din Cloud-rejse?

Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle - og nu også fysiske - round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de vores round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Torsdag den 16. september: 
Myten om latency: Påvirker det reelt din Cloud-rejse?

Er du i tvivl om dine applikationer overhovedet kan komme i cloud og dermed besværliggøre din rejse til cloud – så er du ikke den eneste…
Hvad ønsker du at vide, inden du går i gang med din rejse ud i skyen? Her bliver det vigtigt at få testet netop de forretnings kritiske applikationer, hvor din organisation ikke kan fungere uden, så du kan tage en beslutning om Cloud på baggrund af fakta og ikke løse gæt.

Deltag i diskussion sammen med Conectos Cloud Architect Ulrik Stub, CTO Christian Fenneberg på dette round table, som vi holder fysisk hos os i Søborg.

Program:
12:00 - 12:30 – Let frokost
12:30 - 14:00 – Velkomst og fagligt program
14:00 - 14:30 – Pause med forfriskninger
14:30 - 15:30 – Fagligt program fortsat
15:30 – 16:00 – Afslutning og networking med forfriskninger

 

Klik her for at tilmelde dig

 

Andre events

}