Gå til sidens indhold

MFA, IAM og PAM – privilegeret adgang!

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne Torsdag den 6. maj: 
MFA, IAM og PAM - privilegeret adgang!

Identitetssikkerhed, adgange til sensitiv og følsom information og betroede roller, er alle forskellige aspekter af Multi-Faktor Autentificering (MFA), Identity and Access Management (IAM) og Privileged Access Management (PAM).

Alle virksomheder uanset størrelse har information og oplysninger, som ikke alle i samme virksomhed skal kunne tilgå. Tænk bare på offentlige instanser, der arbejder med sundhedsfaglig information, er underlagt bestemte regulativer, som skal sikre, at kun udvalgt personale skal kunne tilgå information på bla. Sundhed.dk, skat.dk fmk etc. Men også HR-afdelingerne ligger inde med følsomme data, som ikke må deles med alle i en virksomhed.

Sammenkædning af MFA så som OTP’er, ID-kort login, eller en anden form for stærk autentifikations når vi tilgår disse følsomme informationer internt burde være en selvfølge. Ligesom nedlåsningen af applikationer, der kræver en MFA til identificering bør ligge sammenkædet med IAM processen. når roller og adgange tildeles.

På denne VRT gennemgår vi, hvordan dette kan orkestreres med udgangspunktet i IAM og de tilhørende applikationer, der skal beskyttes.

Vi ses torsdag den 6. maj kl. 15 på teamsmødet!

 

Dette round table har været afholdt - er du interesseret i at høre mere om emne, så kontakt os gerne!

 

Andre events

}